Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

VPP Meeting locatie!!!!!!!


Recommended Posts

Even om hier een apart draadje van te maken (is wat overzichtelijker).

 

Update VPP meeting,

 

De datum staat vast en wordt 20 Januari 2013 rond een uur of 13.00

 

Locatie:Drunen (Duinweg hoek Klinkert) dit is geen cafe/restaurant maar een parkeerplaats aan de rand van het bos richting de duinen (dus GHB mee en hebben we meteen wat te eten en drinken)

(Als het weer minder is zit er en straat verderop caferestaurant de Klinkert)

 

Links:

http://plattegrond-drunen.stadindex.nl/

http://nl.wikipedia.org/wiki/Drunen (voor openbaar vervoer + kleinen uitleg hieronder)

 

Als je met het openbaar vervoer komt dan uitstappen in het centrum van Drunen bij de Beethovenlaan en deze volgen naar het oosten.

Aan het einde van de Beethovenlaan rechts de Duinweg op en aflopen tot je aan het water komt, hier overheen en denk dan zo'n 200mtr de eerste straat rechts de Duinweg hoek klinkert in (op de plattegrond de weg met de "rotonde" ) en de tweede weg is de weg met het cafe.

 

De wandeling van het centrum naar de place to be is ongeveer 2 km lopen dus goed te doen voor ons preppers.

 

Graag aanmelden onder groepen bij VPP Brabant in het nieuwe draadje aanmeldingen (alleen naam is goed).

 

Met vriendelijke groet,

Backschless

Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Nou ik weet zeker dat ik per openbaar vervoer ga, ik met auto rijden in een onbekend gebied gaat nooit goed. Zal er binnenkort een notitie van maken met kaart. 2Km lopen? Heb ooit es de ringweg in eindhoven helemaal afgelopen, weet niet hoeveel km dat was, maar toen was ik toch wel kapot hoor. :p

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...