Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Log in om dit te volgen  
Palmbird

Bijenhotel.

Recommended Posts

Bij tuinieren en vooral voor de moestuin is bevruchting erg belangrijk.Honingbijen spelen hier een grote rol maar in private tuinen is het vaak wenselijk om solitaire bijen te huisvesten voor hogere productie van onze gewassen.

Als prepper is het ook gemakkelijker om een hotel of kastje voor solitaire bijen te plaatsen omdat deze diertjes onafhankelijker hun gang kunnen gaan i.v.g.met honingbijen .De solitaire bijen zijn ook minder gevaarlijk en na aanschaf of zelf maken van een kastje kosteloos.

Ik vraag me af hoeveel preppers/tuiniers hier op het forum gebruik maken van solitaire bijen om hun gewassen beter te bestuiven?

Deze post delen


Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Heb zelf ook zo'n kastje in de moestuin en het wordt drukbezocht. :)

 

Daarnaast helpt het ook om planten als lavendel en komkommerkruid tussen de gewassen te planten.

Deze post delen


Link to post
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

Log in om dit te volgen  

×
×
  • Nieuwe aanmaken...