Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

blackfield

Lid
 • Aantal items

  23
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

12 Goed

Over blackfield

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  provincie groningen
 • Interesses
  Muziek
 • Beroep
  Ambtenaar afdeling post en archief
 1. Ahum.......heb mijn leesbril gepakt en heb wederom gekeken idd CamperGaz. Bedankt voor de waarschuwing Nonkel_Ries
 2. Toen ik de priktankjes kocht bij de Action heb ik niet op het merk gelet maar naar aanleiding van jouw post heb ik toch maar even gekeken. Wat blijkt......ze zijn van CampingGaz.
 3. Ik heb er laatst van coleman gekocht voor 2 euro per stuk van Campingaz zijn ze nog duurder.....vandaar dat ik ze bij de action heel goedkoop vind
 4. Ja,sorry ik zag ook zojuist dat er al een aparte topic aan is gewijd. Bedankt Cardhu.
 5. kent iemand brood in blik? http://www.noodzaken.nl/pumpernickelbroodinblik-500g-ingeblikt-brood-p-331.html
 6. Als het mogelijk is zou ik graag 3 willen. Of ben ik te laat?
 7. Ik heb wel vrij genomen om samen met de kids te zijn ( zijn dan ook alletwee vrij) . Mijn zoontje is 20-12 jarig heb dan ook verlof. (Ooit ben ik op 21-12 getrouwd).
 8. Een paar kopjes ( 3 a 4 ) groene thee doet ook wonderen volgens enkele internet bronnen.
 9. Hi Nightowl Ik ben ook diabeet en gebruik alleen maar metformine. Het vervelende is dat ik maar een voorraad van telkens 3 maanden krijg. Maar dat geldt denk ik voor meer medicijn gebruikers.
 10. Dank je wel voor de informatie, Rothbard.
 11. Ik zie dat het merendeel van jullie voor een katadyn gaan. Het lijkt me verstandig om dan ook een katadyn aan te schaffen.
 12. Is het verstandig om deze te kopen? http://www.hettykat.nl/outdoor-survival/koken-water/mini-outdoor-water-filter.html past wel prima in mijn budget
×
×
 • Nieuwe aanmaken...