Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Mantequilla

Lid
 • Aantal items

  20
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

19 Goed

Over Mantequilla

 • Titel
  Jr. prepper
 1. Ik heb er ook over nagedacht dat het toeval kan zijn, maar dat specifiek de torens en het pentagon op kaarten worden gezet en met beide uiteindelijk iets gebeurt, in beide gevallen zelfs een inside job, lijkt me wel erg toevallig. Waarom niet andere bekende gebouwen/bouwwerken? Dus omdat er geen datum op ELK kaart staat, is het onwaarschijnlijk? De kaarten bestaan gewoon en zijn werkelijk in (of rond) 1995 geproduceerd door Steve Jackson, een bekende kaartspel ontwikkelaar. Je kunt ze online bestellen en zelfs op marktplaats zijn ze te vinden. Je komt aanzetten met numerologie, ie
 2. Deze zouden een aantal van jullie al kennen. Twee kaarten van de illuminati card game: Uitgegeven in 1995, 6 jaar voor 9/11. Nog een opmerkelijke kaart: Je ziet een klokkentoren omvallen en de mensen zijn (toevallig?) gekleed in olympische kleuren. Veel mensen dachten dat die klokkentoren de Big Ben moet voorstellen, en dat er iets ernstigs tijdens de olympische spelen in London zou gebeuren. Het is echter de Wako klokkentoren in Tokyo. In 2020 wordt in de olympische spelen in Tokyo gehouden. Misschien dat er dan wat zal plaatsvinden, ik hoop het natuurlijk niet.
 3. Dat grote snelheid, tegen de wind in en onregelmatig patroon zegt al dat het in jouw situatie waarschijnlijk geen Thaise ballonnen hebben kunnen zijn; ongeïdentificeerde vliegende objecten dus. Ik heb zelf ook een keer in de avond een oranje bol zien langsvliegen. Ik heb nog nooit vallende sterren gezien, dus ik dacht dat het een vallende ster was. Na wat korte research kwam ik tot de conclusie dat het geen vallende ster was, gezien dat er heel anders uitziet. De bol bewoog met een aardig tempo in een rechte lijn, net als een vliegtuig. Ik heb alleen genoeg vliegtuigen en helicopters 's n
 4. Zo zien de buitenaardse oranje bollen er van dichtbij uit: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . [ATTACH=CONFIG]11797[/ATTACH] Thaise ballonnen Ver in de lucht zijn ze te zien als oranje bollen en velen denken dan ook dat UFO's zijn. Naar mijn idee kan je pas spreken van UFO's als het gaat om bollen die bepaalde niet spontane bewegingen maken, zoals stilstaan, naar elkaar toe bewegen en dan weer van elkaar af, etc. Ik heb het dan over l
 5. http://www.aliexpress.com/w/wholesale-bullet-proof-vest.html China heeft alles haha!
 6. Geen serieuze prepper activiteit, maar blijft leuk om naar te kijken
 7. ik moest ff hieraan denken.. https://www.youtube.com/watch?v=wMiG4EtbiKY
 8. wiet roken blijkt erg goed te werken tegen kanker. ik ben geen voorstander van wiet, maar tegen kanker lijkt het me top! dat wou ik even kwijt..
 9. errg mooi! ik persoonlijk zou roosters over alle ramen heen lassen tegen inbraak/diefstal. en grote verstralers, voor het geval het stroomnetwerk plat licht en dus de straatverlichting niet meer werk.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...