Ga naar inhoud

Lonn

Lid
 • Aantal items

  16
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Kamp Firefly

Lonn's Achievements

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

14

Community reputatie

 1. Moedig dat hij een wc aan boord heeft! Ik zou gewoon over de rand van de boot plassen! Als er 35 man aan de andere kant van het gordijntje zit poep je niet echt relaxed lijkt me!
 2. @rescue heeft me al aardig wat punten gegeven om over na te denken. Wat ik op het oog heb vergt wel wat meer voorbereiding. Misschien zijn andere opties makkelijker. Als SHTF is toch niks meer illegaal?
 3. Ff een praktische vraag: ik heb een mooie beschutte BOL op het oog maar die is, net als zo veel panden, afgesloten. Hoe kom je op een fatsoenlijke manier binnen zonder dat aan de buitenkant te zien is dat er iemand naar binnen is gegaan?
 4. Nice topic! Ik hoorde afgelopen week van iemand de uitspraak: "a cave is a grave" Wat eerder ook al gezegd werd: als iemand er maar op één manier in kan, kan jij er vaak ook maar op één manier uit. Ik zou een leegstaand pand hooguit gebruiken als tijdelijke hide-out tot ik naar een permanentere BOL kan. Ik zou er eerder voor kiezen om juist weg te trekken uit de bewoonde wereld en de bush in te gaan dan om in een stad/dorp te blijven. Ik moet wel zeggen dat ik, door dit forum, anders naar mijn leefomgeving ben gaan kijken en inderdaad mijn ogen open hou als ik rondfiets/rij en mijn gedachten een eindje vrij laat als ik een leeg gebouw zie staan.
 5. Aleppozeep zelf maken wil ik wel proberen!
 6. Ja, dat kan echt heel smerig zijn. Tandenpoetsen met aleppo zeep is echt goor maar je krijgt er wel hele schone tanden en tandvlees van!
 7. Wij gebruiken blokken Aleppo zeep. Al 4000 jaar hetzelfde recept en werkt overal voor! Haren wassen, lichaam wassen, tandenpoetsen, afwas, kleren wassen. Na gebruik het blok op laten drogen en het blijft 1000 jaar goed! Het is te koop bij bio-winkels en De Tuinen enzo. Met één blok doen we met z'n drieën 3 maanden!
 8. Weer en Wind balsem van Weleda. Zit in een tube en blijft kei lang goed! Alleen maar natuurlijke spullie en je gezicht en handen zijn beschermd tegen elk koud en nat weertype! Sinds wij dat gebruiken voor onze kleine uk smeer ik het zelf ook op mijn lijf!
 9. Als SHTF ga ik wel gewoon op de adrenaline rush! Daar heb ik verder niks extra's voor nodig denk ik!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...