Ga naar inhoud

whitefang

Lid
 • Aantal items

  16
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Roosendaal
 • Interesses
  Overleven
 • Beroep
  Trucker/leraar

whitefang's Achievements

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

20

Community reputatie

 1. Ideale BOV is wat al die zigeuners doen in Frankrijk, Oost Europeanen in dikke verhoogde bus met dubbele cabine en een tandemasser Tabbert of zo. Zo kun je 1500 kg zware spullen meenemen, 7 zitplaatsen en de caravan met veel ruimte en max 500 kg. Fietsen en kano op de dakimperial met ladder, liefst achterwielaandrijving dus een MB of Iveco met turbo, 100 pk diesel is voldoende. Dan kom je over 4250 kg met belading en dus volgens de wet BE maar een zeurpiet die daar naar kijkt denk ik. Heb inmiddels vanaf volgende week een advies/verhuisbedrijfje, "Into The Wild", met Renault Master en Adria tandemasser voor het hoge Noorden maar als mensen kiezen voor het zuiden dan ben ik daar ook voor te vinden. Als je geen zin hebt in een bedrijf kun je de bus op kamperkenteken zetten of het particuliere tarief betalen, ongeveer factor 4.
 2. whitefang

  Geen BOV

  Ideale BOV is wat al die zigeuners doen in Frankrijk, Oost Europeanen in dikke verhoogde bus met dubbele cabine en een tandemasser Tabbert of zo. Zo kun je 1500 kg zware spullen meenemen, 7 zitplaatsen en de caravan met veel ruimte en max 500 kg. Fietsen en kano op de dakimperial, liefst achterwielaandrijving dus een MB of Iveco met turbo, 100 pk diesel is voldoende. Dan kom je over 4250 kg met belading en dus volgens de wet BE maar een zeurpiet die daar naar kijkt denk ik. Heb inmiddels vanaf volgende week een advies/verhuisbedrijfje, "Into The Wild", met Renault Master en Adria tandemasser voor het hoge Noorden maar als mensen kiezen voor het zuiden dan ben ik daar ook voor te vinden.
 3. Yep, dankjewel.....prima plek voor mij op het net......dr.doom....ben gestopt met peakoil.nl en post soms wat op peakoil.com en malthusia, verders beetje vwk.nl en nu blij met deze vonst, een vaderlandse prepsite! Ideaal en inmiddels ziet iedereen de bui wel hangen denk ik. Doomsday preppers vindt ik ook het einde, samen met Bear Grylls, dual survival, man/woman wild, beyond survival, Flying Alaska en ice road truckers.... De laatse jaren beetje Prisonplanet.com en ontwikkelingen in de gaten gehouden, maar vooral studie gedaan naar het weer/klimaat en dergelijke. Abrupte klimaatverandering maakt alles hier, zeker wat mensen doen, alles even onbelangerijk, vandaar de focus op into the wild als klimaatvluchteling. Westkust zal het langst stabiel blijven, zeker die van BC Canada, nog steeds het beloofde land in tijden van nood. Waarom ben je zelf aan het preppen en heb je ook al een plan van aanpak? Van de week iemand ontmoet die ik ruim 20 jaar niet had gezien, hij is met zeilboot om Amerika gevaren, Noord en Zuid! Ik pak zelf liever de fiets...... succes.
 4. http://guymcpherson.com/2012/06/were-done/ Goede samenvatting:
 5. Hey ok, een aparte plek voor komplot, dat is verrekte mooi......bijna te mooi om waar te zijn...... Helaas is methaan geen theorie meer, Malcolm L heeft de moeite genomen de zaak door te rekenen: http://arctic-news.blogspot.nl/p/global-extinction-within-one-human.html
 6. http://malthusia.com/viewtopic.php?f=4&t=423&sid=4fe83db7e32575ce93374d0dc81f89dc&start=2120 Op dit lijntje alle voor en tegens over vrij methaan, sterkste terugkoppeling die we kennen. http://cid-yama.livejournal.com/ Prima archief en links naar alle wetenschappelijke uitlatingen over de huidige crisis, de massasterfte Climate code red heeft ook een goed beeld met links. Peakoil.com heeft ook flink aantal preppers die de bui wel zien hangen, peak everything met abrupte klimaatverandering. Ik kijk nog naar de link van DoD waar N.Shakova een presentatie gaf over runaway.....3.5 Gton methaan per jaar. Inmiddels hebben we de effecten, droogte en overstromingen, het voorspel van een abrupte temperatuursverhoging, bossen gaan branden en permafrost verleden tijd is. Mijn idee is dat een westkustgebergte het langst stabiel blijft, dan is BC Canada de beste optie om een poging te doen zo lang mogelijk te blijven leven zodra de steden en het platteland gaat sterven.
 7. http://arctic-news.blogspot.nl/2012/08/charting-mankinds-expressway-to-extinction.html Rond 2020/2025 is de lage landen weer een moeras. 15 cm verhoging per jaar na 2015!!! Net als de 2004 tsunami, water trekt terug en op de horizon zien we de dunne witte lijn die langzaam groter wordt. Steden hebben eem constante aanvoer nodig van vanalles, energie water en voedsel.......een enkele wereldwijde misoogst is dodelijk,dan een ban op export en gelijk noodtoestand, paniek en rellen waarbij die van laastst voorspel was. Ook wij zijn erg kwetsbaar, probleem zonder oplossing is nu dat we met een abrupte klimaatverandering met als gevolg extreme temperaturen en chaos, samenleving en klimaat. In 2009 is defensie ingelicht dat de methaanfeedback samen met albido een runaway effect geeft en dus al deze decade de lang verwachte die-off, massale sterfte van organismen, inclusief zoogdieren. Ons management bereidt zich hierop voor door bouwen van kampen om zo orderlijk mogelijk te sterven en zelf te overleven ten koste van de rest. Als iemand interesse heeft kan ik met wat links dit extimction level event toelichten. In feite een zaak zonder hoop, kogel door het hooft maar we liggen nog niet op de grond. Gelukkig hebben onze leiders de zaak stevig in de doofpot, dat geeft ons wat meer tijd voordat de paniek uitbreekt en we het zonder de supermarkt moeten doen. http://arctic-news.blogspot.nl/2012/08/charting-mankinds-expressway-to-extinction.html http://arctic-news.blogspot.nl/search/label/Malcolm%20Light
 8. Ik heb voorheen 2 jaar geleeft in Noord Amerika, maar dat was makkelijk zo alleen met dikke F250 en camperunit. Nu ben ik veel zwaarder met familie en probeer ik samen op vakantie te gaan, net voor de crash. Als we dit niet halen wordt het naar de Noord vanaf hier en dus op iets noordelijker van Trondheim richten, veel minder ideaal dan het wilde westen van BC maar ook een optie. Ik blijf ook dromen van Canada......... Het wordt dus abrupte klimaatverandering, meerdere graden deze decade en dus permanente dust bowl/droogte en overstromingen. Zonder ijskap geen landbouw meer mogelijk en dus ook geen doomstead, misschien wel nomadenbestaan met wild vee, wie weet. Ook is een doomstead niet te verdedigen tegen overmacht aan milities en hongerige medemens. Into the wild is denk ik de beste optie. Heb al vele jaren de boeken van Tom Brown...survival, maar nog nauwelijks praktische kennis opgedaan....dom dom dom. Zonder voorbereiding, kennis en kunde, sterf je binnen een maand of twee in de natuur. In de stad natuurlijk nog veel sneller, zo zonder licht en vele kanibalen.
 9. Mijn grootste en enige zorg is hoe te zorgen voor mijn familie, vrouw en kinderen in tijden van deze huidige massale sterfte, de zesde in de geschiedenis van onze aarde alweer. Zonder poolijs en sneeuwkap geen landbouw mogelijk en dat is volgend jaar al voelbaar, niet meer genoeg eten voor iedereen, prognose van drijfijsvrije september is 2015, maar lang daarvoor al mislukte oogsten wereldwijd. Dan de komende jaren al noodtoestand en paniek, en dus gaan steden sterven net het platteland dat ook niet veilig zal zijn, mijn huis kan ik nooit verdedigen tenzij ik een prive leger heb zoals onze koningin en haar vele vrienden. De beste optie is dus verhuizen naar de natuur en op survival gaan, zoals Bear Grylls maar dan omgekeerd, zo lang mogelijk in natuur blijven, met voorbereiding en oppotten van gereedschap/kleding en voedsel, alle middelen toegestaan. Een survivalist community dus. Sweden is plan B en als beste uit de bus BC Canada, sea to the skye hwy 99 van Vancouver/Whistler/Pemberton, daar de weg naar Birkenhead lake waar ik nog een camperunit in de bossen heb staan. Dan is een ideaal basiskamp voor de trek naar de noord. Uiteindelijk de winter doorberengen in gematigd regenwoud aan de kust, rond de 55/60 graden NB, zomers wat verder inland. Nederland? Jammer maar er zijn hier in de buurt honderden miljoenen mensen met behoeften en een springvloed, zout en zoet water,van meer dan 5 meter is voldende om de randstad te verzuipen, slecht voor de vaderlandse economie en consumentenvertrouwen, dat is een feit.
 10. http://symposium2010.serdp-estcp.org/Technical-Sessions/1A December 2010, defensie met beste wetenschappers op gebied permafrost onderzee, Shakova/Liefer en anderen. 3.5 Gton per jaar, genoeg voor abrupte klimaatverandering. Kogel door het hoofd maar we liggen nog niet op de grond. http://peakoil.com/forums/post1084660.html Stukje Cid_yama van december 2011: http://peakoil.com/forums/runaway-global-warming-has-arrived-pt-6-t63938-15.html Cid heeft prima archief en links naar wetenschap: http://cid-yama.livejournal.com/ .
 11. Cfk, we weten wat er gebeurd als de spanning eraf ligt, massaal paniek en uiting van frustratie.........je sterft dan samen met bijna iedereen in stedelijk gebied en omgeving, dus ook het platteland met doomstead. Tegen overmacht kun je je niet verdedigen. Milities van politie en leger zullen wel proberen een soort orde te handhaven, denk niet dat het een succes wordt. Heeft die familie van Oranje geen grond gekocht in Zuid Amerika? Vast al Spaans aan het oefenen......hihi. 90% blijft thuis in stad, enkelen zullen wel plan B uitvoeren, Bug out. Europa heeft meer dan 700 miljoen mensen en beste restant natuur is Zweden, niet ideaal maar wel het aantrekkelijkst. Zeden heeft ook traditie om samen te werken. Nederland heeft weinig kansen, Randstad onder water is al een onmogelijke uitdaging denk ik. Beter van te voren vertrekken,, liefst naar westkust Canada, daar heb ik een campertje bij Black lake, nabij Pemberton BC, ideaal basiskamp voor een survivaltocht naar het Noorden, http://www.env.gov.bc.ca/bcparks/ http://www.env.gov.bc.ca/bcparks/explore/cnsrvncy/kitlope/index.html http://www.env.gov.bc.ca/bcparks/explore/parkpgs/tweeds_n/ Ben wel eens aan het babbelen op peakoil.com en malthusia.com: http://peakoil.com/forums/global-warming-climate-changes-pt-7-merged-t63901-615.html pagina 42. Yes we are dealing with a predicament D, but there are still choices to do what is best nevertheless. Stay city means horrible death like" mad max" and beyond "the road", doomstead in the country is good for practise but not defendable unless you have control over special forces. Leaves you a secret bunker in the mountains and the hope that you will stay unseen, just like these colorado people building a 300.000 dollar bunker at 11500 feet to prepare for polar shift..doomsday preppers...they have a red button-flame thrower for introuders, him being a welder and prepper. Or the other option, learn survival and stay fit/happy and adaptable......hide in the wild upstate BC/Yukon/Alaska. Northern exposure until the dust settles down south, if at all. Desert and tropical forest are already notoriously difficult to survive, let alone with collapse and climate issue's, Patagonia and New Zealand are limited so that leaves you the Canadian North, boreal forest or Taiga, Sweden to east Russia. Canada has the best to offer, BC coast has western winds/hardly inhabitants and plenty space inland/islands/rivers/lakes....the largest place of wild worldwide, especially after the indian wipeout last century. Did I mention having a bug out camper near Birkenhead/blackwater lake BC? Everyone intersted in survival is invited......please bring creditcard! hihi. Look at the atlas dear peakers/preppers, where would you want to do your last battle, the best of you. The goal is to last as long as possible and surthrive if we humans get another chance. A "peddle creek" academy to teach knowledge and sobriety in a natural setting, at least 3 days from nearest settlement, no road access. Surely not leaving home and tools/car/truck if not needed, use anything to make it through, hamster food and ammo. Dean river looks nice........around 52 degrees plenty parks to choose from. Stay in sea influenced mountain climate, already used to massive amouts of rain/periods of drought. Agriculture will not work with abrupt CC and even if you get crops you have a predicament with defence, we need to go back to gather/hunter style living, use a canou and carry all that you can. Antarctica needs tonnes of money/energy and even then unpredictable with all that ice sliding down, not an option. Far North like the Russian elite same thing. Coastal BC best spot on Earth and very do-able if you ask me. One can even cross the border unnoticed, bring plenty tools and goodies from down south on the dirt-logging roads. I got detailed maps, all of them: BC backroads roadmaps, see for the link: http://www.backroadmapbooks.com/shop/in ... Path=67_68 Since 2008 there are numerous new parks in the wild, most without info but the larger ones have good data on what why where and how to get to: It seems people are getting out of paradise: http://www.prnewswire.com/news-releases ... 90012.html The Kitsault town site consists of over 322 acres on eight titles. It includes approximately 90 houses and duplexes, seven apartment buildings (which contain a combination of over 200 bachelor, one and two bedroom units) over twenty foundations for double wide mobile homes, a shopping centre, two recreation centres, a hospital, a large works yard and a local dock. The 22,000 square foot shopping centre has premises suitable for a grocery store, liquor store, bank, hardware store, restaurant, post office, and other specialty stores. Together, the two recreation centres include a swimming pool, hot tub and whirl pool, locker rooms, gymnasium, a library, curling rink, and even the Maple Leaf pub. The Kitsault General Hospital is equipped with X-ray diagnostic equipment, operating equipment, examination room, waiting/reception area and a suite to house visiting physicians and dentists. Throughout Kitsault, all utilities including telephone and cablevision have been installed underground. Pavement, curbs and landscaping have enhanced the human engineered aspects of the town site. There is even a complete sewage system with lift stations and sewage treatment plant. "This is a spectacular location and the potential uses for Kitsault are virtually limitless," says Rudy Nielsen, President of Niho Land & Cattle Company. "It could be revitalized as a destination resort or vacation retreat or maybe a cruise ship facility. A buyer could subdivide the property and sell recreational homes. The water, the mountains, everything is here - even a good sized town. With a little TLC, anything is possible." Whitefang Heavy Crude Posts: 136Joined: Fri May 12, 2006 2:00 am
 12. Jawel, zij hebben voorkennis van Shakova en anderen, vanaf 2010 is het bekend dat de ESAS veel methaangas in de atmosfeer vrijlaat, dat is genoeg voor abrupte klimaatverandering en daarom nu al mislukte oogst wereldwijd en dat wordt veel extremer. 80% drijfijs weg in september, als we ijsvrij zijn, 2015, is het hek van de dam en SHTF. DoD, Department of Defence is op de hoogte en probeert controle te houden, dat doe je door oefening en meer camera's, volgend jaar de eerste sterfte door honger en paniek, begin die-off.
 13. Ik heb gewerkt aan het duurste gebouw van Nederland, Jubi palais te Den Haag, onze twin towers met water en brandstoftanks in de kelder, genoeg om jaren zelfvoorzienend te zijn mits er geen grote overstromingen zijn/randstad onder water. Probleem blijft de beveiliging, alleen haalbaar als je een eigen leger hebt zoals onze koningin, zij wil niet 7% inleveren en zegt zelf dat de oorlogen vervelend zijn maar wel nodig. Preken over tolerantie en met bommen gooien, depleted uranium nog wel.........zonder marteling zou zij als ringleader van Bilderberg worden veroordeeld tot levenslang wegens genocide, misdaden jegens mensheid.....als zij voor de rechter zou komen met eerlijke rechtspraak. Ok, ik ben geen fan van Oranje. Doomstead is leuke oefening maar niet haalbaar vanwege onmacht tegen overmacht.
 14. Prachtige serie, de laatste over familie te Alberta met dromen over een te warm klimaat, precies in de roos met de methane gun, inmiddels geen hypothese meer. Knakker met zaden in koelkast vond ik ook origineel. Ook die figuur die zijn duim eraf schoot tijdens een oefening "We're going on vacation" met de hele filmploeg erbij, gered door chopper naar ziekenhuis...hihhi...overmoed. Probleem blijft verdediging van je doomstead, dat is onmogelijk en dus beter into the wild, liefst met kano en dan op de indianen tour. Vroeger leefden een miljoen indianen van verzamelen en jacht/vissen aan de westkust van BC Canada.
 15. Prepare for the worst, hope for the best.

   

  Not to seek the spirit is to seek death which is nothing.

   

  End of BAU, business as usual means to go into the wild, nothing to defend.

×
×
 • Nieuwe aanmaken...