Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

3XP3R1M3NT

Lid
 • Aantal items

  45
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

19 Goed

Over 3XP3R1M3NT

 • Titel
  Elementary prepper
 1. Je kunt gewoon een ESD zak kopen. Deze kosten niet veel, passen zich aan aan het object en zijn er in verschillende maten. Ze zijn gebaseerd op het Faraday principe. Hier heb je een voorbeeld link: http://www.printtec.nl/contents/nl/d43.html Let er wel op dat je een shielding bag moet hebben. Dit staat doorgaans aangegeven op de zak met de letter 'S'. Uiteraard is er overigens een verschil. Of jij je vinger thuis in het contact weet te steken of op je werk waar krachtstroom gebruikt wordt het verschil merk je wel.
 2. Wilders heeft gelijk hierin. Overigens vind ik het nogal erg vreemd dat Paars+ er binnen 3 dagen uit is. Het komt op mij over alsof er onderling al afspraken waren gemaakt voor het Catshuis werd betreden om de PVV te dwingen de gesprekken te verlaten wetende dat het pakker er door link/midden doorgedrukt zou worden.
 3. Hier een naslagwerk waarin een verscheidenheid aan survival, suvivalism en bushcraft gerelateerde TV series aan bod komen. Mijn doel is niet om een discussie op te roepen over een bepaald personage (in mijn ogen zijn alle shows onzin maar bevatten leerzame weetjes). Mocht ik een serie vergeten zijn wees dan zo vriendelijk het even door te geven zodat deze ook toegevoegd kan worden. Ray Mears. Wild Tracks Tracks Ray Mears' World of Survival (2 seizoenen van elk 6 afleveringen) Ray Mears' Country Tracks The Essential Guide to Rocks Ray Mears' Extreme Survival (3 seizoene
 4. Dat zal wel meevallen. Zolang China geld blijft pompen in de VS is er geen enkel probleem en China is daar toe gedwongen ander hebben ze geen exportmarkt. Ik zou mij meer zorgen maken om Japans economie dan die van de VS.
 5. BNN met Powned vergelijken is gewoon 'not done'. Powned brengt het nieuws vanuit een ander en meer brutaal daglicht wat er wel al voor heeft gezorgd dat verschillende criminelen achter de tralies zijn gekomen.
 6. Ik zie het nut niet in van goud of zilver in een SHTF scenario. Gezien niemand de waarde er van dan meer weet te bepalen. Nog buiten het feit dat ik nog geen blik bonen zal ruilen voor een staaf zilver, tenzij ze binnenkort een manier vinden om zilver eetbaar te maken. Is het bedoeld als ruilmiddel na SHTF dan raad ik mensen aan meer te kijken naar tabak en alcohol.
 7. Gisteren eens de plannen doorgenomen zoals gemaakt in het Catshuis en begrijp volledig waarom Wilders er de stekker uit trok. In plaats van bezuinigen leek het er op of het doel alleen maar was om lasten te verzwaren. Blij dat dit kabinet in deze samenstelling gevallen is. Jammer dat de SGP, PvdA en D'66 het CDA en VVD alsnog gaan helpen dat pakket er door te duwen. Ow, en Rutte, geef ons het liberalisme terug!
 8. Daar zijn ze kuist wel voor gebouwd. Vandaar dat ze op het moment vooral in de V.S. ook zo in trek zijn. Kijk maar eens wat er mee mogelijk is in de eerste aflevering van Doomsday Preppers. Overigens. Ben ik even blij dat ik langs een rivier woon.....
 9. Indien iemand een religie nodig heeft om hem dit duidelijk te maken zou ik betreffende eens langs een psychiater sturen, dit zijn basisnormen. Sam Harris sprak overigens over dit onderwerp in een van zijn voordrachten.
 10. Daling van de kilometervergoeding van 19 cent naar 14.
 11. Is toch een te duur speeltje voor de politie in Nederland. Wat ze in de VS doen moeten ze zelf weten.
 12. Zwakke plekken raken heeft geen enkel nut bij iemand die vechtsport op enig niveau heeft getraind gezien hij/zij zich niet zomaar van de wijs laat brengen. Ik heb in de tijd dat ik MMA deed een hoop mensen binnen zien komen uit allerlei vechtdisciplines, stuk voor stuk werden ze op hun plaats gewezen door beginners in onze gym. Zoals Bas Rutten ooit duidelijk maakte. Een stoot van een getraind iemand komt sneller dan jij hem vast kunt pakken of blokkeren. Kortom ben je te schijterig voor MMA neem dan op zijn minst een paar bokslessen. Hoe effectief ook grappling (BJJ, Judo, etc.) is
 13. 2. Geld moet rollen om een economie draaiende te houden. 4. Kernfusie. 5. Het filmpje wil mensen in mijn ogen aansporen meer vrijgevig te zijn uit zichzelf.
 14. Dat is het zeker. Krav Maga is een prima iets voor iemand die snel wil leren zichzelf te verdedigen tegen de meeste aanvallers. Alleen vergeet nooit regel 1. Kun je een gevecht ontwijken doe het dan ook.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...