Ga naar inhoud

Ecoprepper

Lid
 • Items

  23
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Ecoprepper's prestaties

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

10

Reputatie

 1. Dick je bent een held. Martelaar eigenlijk. Pittige en wakkerschuddende teksten. Heb er echt van genoten! Thanks!
 2. Meneer Berts, wat een supergoed verhaal heb je gehouden! Vooral de eekhoorntjes vergelijking vind ik sterk. Dat is precies wat wij vergeten zijn. Dank! Ecoprepper
 3. Op ons stuk land hebben we meerdere bijenkasten. Die doen het nu goed. We breiden langzaam uit. Ik zou zeggen: koop je eigen bijenkast. je hebt echt geen last van deze zoemers. Ook niet als je buiten jam eet. Ze komen er niet op af.
 4. Als we op DIT moment elke wereldburger 1 m² toekennen past de gehele wereldbevolking binnen de grenzen van de provincies Gelderland en Limburg. Ik ben hier een artikel over aan het schrijven. Vandaag wordt ie gepost!
 5. Je bent gek als je niet zo'n voorraad in huis hebt. Beter dan een levensverzekering toch?
 6. Ik heb nog een goede site voor Portugal als je goedkoop grond wilt in groeizaam klimaat: http://www.pureportugal.org
 7. Ik vind ze ook knettergek. Met die wapen oefeningen enzo. Voorbereiden op voorraden en zelfvoorzienend zijn, begrijp ik heel goed, maar dit is zo ongeveer een oorlog voorbereiden als ik dit soort filmpjes zie. Shocking eigenlijk. Ik snap de redeneringen allemaal wel, maar moet je dit willen? Ik denk dat Nederlanders dit nooit zo gaan doen, te meer daar ons land klein en dichtbevolkt is. Je bent hoe dan ook kansloos als de geschetste scenarios onverhoopt zouden uitkomen.
 8. In Amerika zijn echt miljoenen praktiserende preppers te vinden. In Europa zal dat minder zijn, maar wat in Amerika begint.... Ik denk wel dat Nederlanders een beetje nuchter zijn. Dus ik verwacht eigenlijk weinig paniek gedrag. Gelukkig! Wel dat steeds meer mensen een voorraad aanleggen zoals ze een verzekering afsluiten. Gewoon doen, niet zeuren. Daarmee denk ik ook dat het aantal kijkers en mensen die in actie gaan komen, matig is. Zelf houd ik ook niet van paniek, wel van rationele voorbereiding.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...