Ga naar inhoud

Ecoprepper

Lid
 • Aantal items

  23
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Ecoprepper's Achievements

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

10

Community reputatie

 1. Dick je bent een held. Martelaar eigenlijk. Pittige en wakkerschuddende teksten. Heb er echt van genoten! Thanks!
 2. Meneer Berts, wat een supergoed verhaal heb je gehouden! Vooral de eekhoorntjes vergelijking vind ik sterk. Dat is precies wat wij vergeten zijn. Dank! Ecoprepper
 3. Op ons stuk land hebben we meerdere bijenkasten. Die doen het nu goed. We breiden langzaam uit. Ik zou zeggen: koop je eigen bijenkast. je hebt echt geen last van deze zoemers. Ook niet als je buiten jam eet. Ze komen er niet op af.
 4. Dank voor de reacties @ Jester: de grens in de gaten houden lijkt mij ook super belangrijk. In de VS hebben sommigen echt bunkers gebouwd. Ongelooflijk. @ Cyberbeer: mooi onderscheid maak je! Helemaal eens.
 5. Als we op DIT moment elke wereldburger 1 m² toekennen past de gehele wereldbevolking binnen de grenzen van de provincies Gelderland en Limburg. Ik ben hier een artikel over aan het schrijven. Vandaag wordt ie gepost!
 6. Kan iemand de laatste vraag en antwoord vertalen? Word met en omweg gevraagd of de burger moet gaan preppern? Als de dollar keer op keer wordt 'gered' door het bijdrukken van geld waardoor het jaarlijkse begrotingstekort steeds kan worden opgevuld, ontstaat er inflatie. Je geld wordt dan steeds minder waard; voor een dollar kan je dan steeds minder kopen. De kans dat de dollar daardoor zo weinig waard wordt dat deze 'valt' is dan ook groter dan de Euro. Tenminste als je alleen kijkt naar inflatie. Europa gaat anders om met problemen dan Amerika. Europa drukt niet eindeloos bij, de VS doen dat wel. Geen land houdt dat vol, zeker omdat de schuldenberg zo enorm is en blijft groeien. In die zin lijkt het waarschijnlijker dat de Dollar in de problemen komt. Maar dat is slechts een gedachte. Er is veel tegenin te brengen, maar dat bestrijkt 5 boeken ben ik bang.
 7. Ik vind goud een nogal spannende beleggingscategorie. Enorme schommelingen kunnen er plaatsvinden...
 8. Je bent gek als je niet zo'n voorraad in huis hebt. Beter dan een levensverzekering toch?
 9. Ik heb nog een goede site voor Portugal als je goedkoop grond wilt in groeizaam klimaat: http://www.pureportugal.org
 10. Wauw! Wat een te gekke graphic! Dat maakt t allemaal een stuk voorstelbaarder. En dat je denkt: dit is toch niet op te lossen? Thanks for sharing!
 11. Ik vind ze ook knettergek. Met die wapen oefeningen enzo. Voorbereiden op voorraden en zelfvoorzienend zijn, begrijp ik heel goed, maar dit is zo ongeveer een oorlog voorbereiden als ik dit soort filmpjes zie. Shocking eigenlijk. Ik snap de redeneringen allemaal wel, maar moet je dit willen? Ik denk dat Nederlanders dit nooit zo gaan doen, te meer daar ons land klein en dichtbevolkt is. Je bent hoe dan ook kansloos als de geschetste scenarios onverhoopt zouden uitkomen.
 12. In Amerika zijn echt miljoenen praktiserende preppers te vinden. In Europa zal dat minder zijn, maar wat in Amerika begint.... Ik denk wel dat Nederlanders een beetje nuchter zijn. Dus ik verwacht eigenlijk weinig paniek gedrag. Gelukkig! Wel dat steeds meer mensen een voorraad aanleggen zoals ze een verzekering afsluiten. Gewoon doen, niet zeuren. Daarmee denk ik ook dat het aantal kijkers en mensen die in actie gaan komen, matig is. Zelf houd ik ook niet van paniek, wel van rationele voorbereiding.
 13. Ach ja, zo kan je t ook bekijken, iets luchtiger
×
×
 • Nieuwe aanmaken...