Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

WannabePrepper

Lid
 • Aantal items

  7
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Goed

Over WannabePrepper

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Nederland
 1. Dat ziet er netjes uit. Ik ga eens even stoeien met cijfertjes. Bedankt voor de tool!
 2. Het was inderdaad compleet. Wel goed om te zien (aan de pakbon) dat de inpakker ook gecontroleerd is.
 3. Vandaag mijn bestelling binnen gekregen. Straks maar even controleren of alles compleet is (vast wel).
 4. Ik heb deze zojuist ook maar even aangeschaft. Al is het alleen maar omdat de extra EHBO-voorraad altijd welkom is.
 5. In het verleden heb ik op een militair evenement 1 keer een deel van een MRE mogen verorberen. Dat deel smaakte toen best redelijk. De afgelopen deccenia schijnen de MRE's ook verbeterd te zijn qua smaak, kwaliteit en samenstelling. De afkortingen die iedereen waarschijnlijk wel kent, zijn al aardig oud en waarschijnlijk raakt de MRE die nooit meer kwijt. Daar zijn ze te leuk voor. Zoals ik het zie: MRE's zijn goed voor in de BOB en de EDC (echte noodsituaties dus). Maar als ik besluit om mij in te graven (en ik de ruimte heb), gaat mijn voorkeur toch uit naar blikvoer. Omdat het kan, nog even de officiele en de officieuze betekenissen van de afkorting MRE: Meals Ready to Eat (officieel) Meals Rejected by Ethiopians Meals Refusing to Exit *) MRE; Three Lies for the price of One (It's not a meal, it's not ready, and wheather you can eat it remains to be seen). *) De kauwgom die in de oude MRE's zat, zou een laxerende werking hebben gehad. Van daaruit werd dus de conclusie getrokken dat de rest van de maaltijd, dat zeker niet had.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...