Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Ludï

Lid
 • Aantal items

  8
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

8 Neutraal

Over Ludï

 • Titel
  Jr. prepper

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Spiritus brander en poederkoe er uit maar het ligt aan het soort compas als ik hem wel of niet hou. plaat compas is altijd handig om te hebben die kleine knoop dingen of als het geïntegreerd zit met een ander product zijn hebbe dingetjes direct weg mieteren. back in the day toen ik hier nog actief was ik met ibc’s en regentonnen bezig om water op de slaan en te zuiver, daar ben ik sinds mijn verhuizing helemaal van af gestapt, wij leven vrij minimalistisch en dat is ook te zien aan onze Bob, alleen het minimale om van punt A naar punt B te komen met uitzonderinge
 2. Ludï

  Project HC

  Heel gaaf dit project, dit ben je heel toevallig zeker niet op funda gevonden ?
 3. Zoals in de reacties te zien is er blijkbaar in Duitsland een oefening afgelast, ik zelf heb de Nederlandse regering niet hoog zitten maar zelfs ik geloof niet dat ze zo snel gepantserde voertuigen zullen inzetten tegen de bevolking.
 4. de site waar ik ze vandaan heb is alles uitverkocht maar kwam nog wel wat tegen op https://www.allprepare.com/noodrantsoen-7-dagen-5-jaar-houdbaar-639 er zit helaas alleen een lever tijd op van 4 weken. je zou ook de onderstaande link kunnen proberen voor MRE’s het kost wat maar is beter dan niks natuurlijk. https://www.militarycollectibles4u.nl/a-28780828/uitrusting-overig/us-army-mre-los-rantsoen-meal-ready-to-eat-houdbaar-tot-5-2021/#description
 5. o ik zal even voor je kijken ik heb ze zelf voor een paar dagen terug nog tegen besteld.
 6. Mijn bovenstaande bericht mag verwijderd worden, er is blijkbaar wat mis gegaan, maar wat ik wou zeggen, de kans is zeer groot dat dit weekend of de dagen er na een volledige lockdown in gaat, hier zijn ze met het zelfde bezig wij krijgen later vandaag iets te horen maar tot zover is er weinig bekend. ik ben blij dat ik niet op mijn werk gebleven ben, daar zijn de grenzen al gesloten en is er een avondklok ingesteld.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...