Ga naar inhoud

Winterslaapisbeter

Lid niveau 2
  • Items

    253
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    4

Alles dat geplaatst werd door Winterslaapisbeter

  1. Dat laatste pakketje... eeuw. Ik ben wel even nieuwsgierig naar de voedingswaardes, hoe zit het met zout en andere voedingsstoffen? Natuurlijk is het bij SHTF niet zo heel spannend of je een tijdje wat te veel zout eet, maar uiteindelijk is het niet heel goed voor je.
  2. Moet je in dit geval niet doen. Wanneer je voldoende en met afdoende variatie eet krijg je alle benodigde mineralen binnen, en in geval van nood kun je altijd nog aan een zoutstick likken ;-). Gedestilleerd water is alleen niet heel erg lekker weet ik uit ervaring.
  3. Een complete lockdown in de corona-crisis betekent niet dat je weken of maanden op jezelf aangewezen bent. Supermarkten, pompstations, drogisterijen, deze zaken zullen allemaal open blijven, er zal een tijd komen na COVID-19. Water zal uit de kraan blijven komen. Electriciteit zal uit het stopcontact blijven komen. Qua winkelsluiting kijk je effectief tegen hetzelfde aan als dat er nu al gebeurd... veel niet-essentiele winkels zijn al dicht. Wanneer je artikel zich gaat focussen op een complete lockdown en daarin stelt dat je op jezelf aangewezen zult zijn, of dat mensen zich daarop voorbereiden, dan zul je bijdragen aan een panieksituatie en het hamsteren. De informatie die je zoekt over hoe je je kunt voorbereiden op een shit-hits-the-fan situatie staat overal op het internet. Wat we nodig hebben is goede journalistiek die zich richt op oplossingen. En koop af en toe wat extra's te eten bij dat langer houdbaar is ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...