Ga naar inhoud

Winterslaapisbeter

Lid
 • Aantal items

  253
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  4

Alles dat geplaatst werd door Winterslaapisbeter

 1. Tis alleen niet echt een probleem want het gebeurt niet.... ik bedoel maar, het werkt een beetje als AIDS, dat krijg je ook niet via de toiletbril. Het staat in het papierwerk van Pfizer omdat dat standaard is. Ooit, lang geleden, is dat eenmalig gebeurd. That's it.
 2. https://en.wikipedia.org/wiki/Vaccine_shedding
 3. Alas, earwax. Er is geen enkele garantie dat de reacties overeen komen, vooral omdat het virus zichzelf in je lijf vermeerdert en het vaccin niet.
 4. edit: never mind, dit is echt mijn tijd niet waard.
 5. Die genetische "load" die gaat niet heel snel toenemen. M.b.t. een gebrek aan energie, wanneer we echt in de problemen dreigen te komen hebben we nog voor 2000 jaar stroom in de aardkorst zitten in de vorm van uranium, en dat geeft ons ontzettend veel tijd om een oplossing te zoeken. Om je optimistische kant aan te moedigen:
 6. Ok, tis nu ochtend, werd rond 5.00 wakkeer met verschrikkelijke buikpijn maar dat kwam vermoedelijk door het eten van gisteravond ;-). De pijnlijke arm is er nog steeds maar hij is minder pijnlijk dan toen ik ging slapen.
 7. Pfizer, pijnlijke arm, voel me een beetje lamlendig nu. Mijn injectie was niet magnetisch šŸ˜‰ Ik stond ergens op een lijstje. Daar was een reden voor.
 8. Mijn linkerarm doet zeer, iemand heeft er een naald ingezet met een niet-magnetisch vaccin, derhalve ben ik even een paar dagen afgeleid en heb ik geen energie over voor andere zaken.
 9. Niet. Je zult eerst moeten aantonen dat dit komt doordat je gevaccineerd bent. Zomaar roepen dat je gescheurde enkelbanden van het vaccin komen... ai.. Duizelig na 5 maanden? Vaccin? O_o
 10. Dat is erg afhankelijk van de snelheid. Schuift de zee in 100 jaar op dan gaat het vredig, maar verdrietig en kostbaar. Schuift de zee in een maand op... chaos. Op het ogenblik lijkt het er vooral op dat de zee langzaam schuift. Deltares houd de zeespiegel voor ons land in de gaten. Wat ik nog niet wist, maar wat daarin vermeld staat, is dat door het afsmelten van het ijs in Groenland kennelijk Engeland omhoog gaat. Mocht ik tijd overhouden dan zal ik dat artikel eens gaan lezen. https://www.clo.nl/indicatoren/nl0229-zeespiegelstand-nederland-en-mondiaal Dit is een overview van de situatie van de ijskappen op de planeet. http://www.antarcticglaciers.org/glaciers-and-climate/what-is-the-global-volume-of-land-ice-and-how-is-it-changing/
 11. Dat laatste pakketje... eeuw. Ik ben wel even nieuwsgierig naar de voedingswaardes, hoe zit het met zout en andere voedingsstoffen? Natuurlijk is het bij SHTF niet zo heel spannend of je een tijdje wat te veel zout eet, maar uiteindelijk is het niet heel goed voor je.
 12. Mee eens. De berichtgeving is verkloot door die amateurs die zich onze regering noemen.
 13. Lijkt mij dat "wij" daar geen ene donder over te zeggen hebben, dat is aan het moderatie team. Vrijheid van meningsuiting geld niet op internetfora, het is een gedoogbeleid op basis van regels en moderatie. Iedere plek, zelfs een poel des verderfs als 4chan, heeft regels ( in case of 4chan, no furries https://en.wikifur.com/wiki/4chan ).
 14. Ik heb precies dezelfde handelingen als de dame in haar clipje deed voorgedaan aan mijn partner, die niet bijkwam van het lachen. Plakband is niet vereist, lijm niet, het is een simpel truukje waarbij je je arm in het verlengde van de lens beweegt zodat je minder goed kunt zien dat de magneet niet *kan* vallen. Het lukte me de eerste keer al. Moet je, wanneer je dingen hoort die direct tegen de natuurkunde in gaan, vervolgens ieder stukje bewijs ontkrachten om aan te tonen dat iets niet waar is? Onderwijs jezelf of laat je onderwijzen, zodat je snapt waarom je niet met een magneet kunt aantonen dat er hele kleine deeltjes ijzer in je bloed zitten ( hint: haemoglobine is rood). Niemand zegt dat we alle dingen maar voor zoete koek moeten slikken, maar nogmaals, dingen die natuurkundig onmogelijk zijn *kun* je niet serieus nemen. Dat onze regering uit amateuristische prutsers bestaat en dat Hugo 5.1 miljard er doorheen heeft gejaagd en dat hij zich een keertje heeft laten... bevredigen door iemand die betaald is door die gast die vervolgens voor 120 miljoen mondkapjes aan hem verkocht... dat zou ik allemaal niet onwaarschijnlijk vinden. Mensen zijn prima in staat tot corruptie en stupiditeit. Follow the Money toont keer op keer aan dat dat zo is, overal.
 15. Occam en zijn scheermes achten de kans groter dat het zweet is dan proteinen met ferritin. Om een magneet goed te laten plakken op een niet-magnetisch oppervlak heb je een best grote hoeveelheid ijzer nodig, zelfs een sterke magneet blijft niet plakken op wat ijzervijlsel achter een stukje plastic. Laat staan een "zwak" koelkastmagneetje. Dit is natuurkundig gezien complete kul. Bonuspunten voor een bona-fide wetenschappelijk artikel.
 16. Lijkt mij dat er zo volkomen transparantie is over de effecten van de vaccins.
 17. https://www.nu.nl/coronavirus/6133487/meer-dan-60000-mensen-lopen-bij-fysio-wegens-langdurige-coronaklachten.html https://www.datagraver.com/case/verloop-covid-19-nederland ( 16.000+ doden door Corona in Nederland alleen)
 18. Moet je in dit geval niet doen. Wanneer je voldoende en met afdoende variatie eet krijg je alle benodigde mineralen binnen, en in geval van nood kun je altijd nog aan een zoutstick likken ;-). Gedestilleerd water is alleen niet heel erg lekker weet ik uit ervaring.
 19. Oeh wat een leuk klein chipje! Ik ben niet te beroerd om het toe te geven als ik verkeerd zit, derhalve zal ik jullie binnenkort vertellen of ik magnetisch geworden ben.
 20. Je vertaling is niet helemaal lekker, je stelt daarin dat vaccins zich van persoon naar persoon verspreiden terwijl Reiner Fullmilch het heeft over secondary adverse events, wat niet hetzelfde heeft. Mocht er een link zijn naar de documentatie die hij heeft dan wil ik die wel zien maar het stuk over secondary adverse effects is een week of twee geleden al eens voorbij gekomen en dat kan goed onderdeel zijn van een standaard framework voor medicatieonderzoek. Je kunt je voorstellen dat bij een barium- of strontium injectie voor radiologie men zich wat zorgen moet maken over adverse effects die optreden bij anderen die in de buurt komen van de patient... want die patient is zojuist radioactief geworden. Het idee dat vaccins overspringen van persoon naar persoon is an sich niet vreemd wanneer het een gedeeltelijk onschadelijk gemaakt virus zou zijn daar er soms nog werkende virusdeeltjes in zitten en het vast wel eens, zeker in het begin, is voorgekomen dat een virus daaruit wist te komen en naar een ander over sprong, maar een mRNA vaccin bestaat niet uit virus maar uit mRNA dus ik zou toch echt eerst het biologische mechanisme willen zien voordat ik bereid ben om aan te nemen dat een mRNA vaccin over kan springen van mens tot mens.
 21. Moet ze eerst laten zien dat ze daadwerkelijk geprikt is, daarvoor is het videootje veel te wazig. Wanneer je het videootje op halve snelheid bekijkt en goed kijkt naar de positie van de armen en de manier waarop ze het magneetje van haar arm af haalt, dan is lijm of gewoon vocht niet uitgesloten, en houd ze haar arm toch echt niet recht naar beneden aan de kant van de zogenaamde covid jab, en wel recht aan de andere kant. Er is zoveel aan dit videootje af te dingen dat het niet serieus te nemen is. Een prima manier om goedgelovige mensen te laten geloven dat het Pfizer vaccin metaal zou bevatten, dat wel. MRI-scans: Jup. https://www.auntminnie.com/index.aspx?sec=ser&sub=def&pag=dis&ItemID=131655 Dit omdat de immuunrespons de getriggerd is, wat lymfeklieren kan doen opzwellen.
 22. Ehh ja. Plutonium is een probleempje šŸ™‚. Dat klimaatverandering verregaande impact gaat hebben is overduidelijk, de mensen die denken dat het allemaal wel meevalt hebben niet goed opgelet. Wanneer we de temperatuur met 5 graden laten stijgen dan heeft dat een enorme impact op *alles*, grote delen van de planeet zullen onbewoonbaar worden, en daar wonen nu een heleboel mensen. De vraag is of het een probleem is dat we onze technologie niet meer op hetzelfde niveau terug krijgen. Hier is wel een leuk artikeltje. http://www.bbc.co.uk/earth/story/20150323-how-long-will-life-on-earth-last Zonder geavanceerde technologie zijn we natuurlijk overgeleverd aan de grillen van de planeet en het universum. Het is goed mogelijk dat we als mensen het 500 miljoen jaar volhouden, we zijn slimme wezentjes, en erg veel meer dan zeg, technologie gelijk aan die van 2000 jaar geleden heb je niet nodig om je te verzekeren van overleven van de Noordpool tot aan Kaap de Goede Hoorn en alle klimaten ertussen, en cultuurtechnische artefacten te produceren die de moeite waard zijn. Er is een goede filosofische discussie te voeren over het potentiele nut van het opbouwen van een beschaving die tussen de sterren kan reizen M.b.t. het Fermi filter, dit is gebaseerd op een aantal aannames die direct vol met gaten te prikken zijn. De belangrijskte aanname is dat we binnen de beperkte tijd dat wij observaties doen ( laten we het voor het gemak eens stellen op 100 jaar) we ook een andere beschaving kunnen vinden. Gegeven dat ruimte vierdimensionaal is kijken we naar een snee van 100 jaar in de tijd, ongeacht waarheen we kijken, en specifiek in die snee van 100 jaar moet er een voor ons waarneembare beschaving zijn. Omdat we niet goed ver kunnen kijken kunnen we een aarde-achtige beschaving niet tot nauwelijks waarnemen, onze eigen radiosignalen zijn nog niet zo krachtig dat je ze op zeg 50 lichtjaar makkelijk kunt vinden, en dus zoeken we naar mega-schaal constructielementen zoals Dyson Spheres of sterverplaatsingen. Maar wat als er nooit een noodzaak komt om dat te doen? Soortspecifiek overleven kan misschien inhouden dat we alles en iedereen omzetten naar geavanceerde simulaties die draaien op grafeenchips, en dat we die hele computerbende vervolgens ergens ingraven in een boel rostjes in de Oortwolk. Zie je niks van, en je kunt het vrolijk volhouden tot het eind van het universum.
 23. Tja. Wanneer we niets doen dan krijgen deze mensen gelijk. Het probleem zit hem erin dat de mensen gewend zijn aan situatie A, maar dat we nu toe gaan naar situatie B, en wanneer we geen maatregelen treffen dan zal de impact van situatie B behoorlijk groot zijn. Gaat het hele menselijke ras er aan? Ik denk het niet. Daarvoor zijn we te slim en te goed in aanpassen geworden. Gaan we het moeilijk krijgen als menselijk ras? Tja. De noordelijke hemisfeer is immens qua landoppervlak, en daar komt steeds meer land vrij, en dat land zal niet allemaal onbewoonbaar worden. Integendeel. Gaat het leuk worden? Ik denk het niet. Het gaat echt wel zeer doen. Overleefd onze huidige beschaving het? Moet ik nog zien. Maar stel je voor dat 95% van de mensen dood gaat. De overige 5% hebben binnen no-time wild om op te jagen, en planten zullen er ook nog wel te eten zijn. Dat overleven we wel, zeker omdat we nog kennis hebben. We zullen niet meer alle gemakken van vroeger hebben, maar met een slimme aanpak zullen we in betrekkelijk comfort kunnen overleven totdat de omstandigheden stabiel genoeg zijn om weer de hele planeet te bevolken, maar dan anders dan de vorige keer. Uitsterven zie ik alleen gebeuren wanneer we een grote brok steen moeten wegkoppen. Doen we nu genoeg? Nee. Kunnen we genoeg doen? Data suggereert dat dat best moeilijk gaat worden, we hadden dertig jaar terug al de schoppen in de grond moeten steken. Maar we kunnen ons nog aanpassen. I
 24. Effectiviteit van BioNTech/Pfizer mRNA vaccin: https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(21)00947-8/fulltext?s=09 tl;dr; vertaald in het nederlands en samengevat: https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6796040650467921920/ Wanneer je te lui bent om linkjes te klikken: Vaccineren met het BioNTech/Pfizer mRNA vaccin werkt, ook tegen varianten.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...