Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Winterslaapisbeter

Lid
 • Aantal items

  174
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  4

Winterslaapisbeter won de laatste dag op 22 december 2020

Winterslaapisbeter had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

311 Uitstekend

Over Winterslaapisbeter

 • Titel
  Survivor

Persoonlijke Informatie

 • Beroep
  appeleflappelebakker

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Wintergek is erg leuk. Ongelukkigerwijs word ik gek van het gebrek aan winter.
 2. Ik zou even de officiele onderzoeken afwachten, en als er mensen bij bosjes stierven dan hadden ze dat in Israel al gemeld. Of ergens anders.
 3. Nope, niks gehoord. Ook niet heel verwonderlijk... ongeacht welke variant, wanneer we lockdowns gaan gebruiken en bewust de beperkingen van mensen inperken dan loopt het snel terug, tenzij het virus op magische wijze door muren heen gaat en kilometers kan vliegen, of zo besmettelijk is als de mazelen... en zelfs dat virus kun je stoppen met een keiharde lockdown. Geen intermenselijk contact, geen overdracht!
 4. Hahahahaha. Ja, ik ook. En toch zullen er weer mensen zijn die zeggen dat ivermectine *het* middel tegen Corona is, en dat de grote boze farmaceuten en de new world order het verdonkermanen.
 5. https://nos.nl/artikel/2366702-hoe-effectief-een-vaccin-is-is-maar-van-beperkt-belang.html tl;dr : toch de moeite waard om te lezen, want het geeft een uitleg over effectiviteit en waarom die wel of niet belangrijjk is in begrijpelijk nederlands.
 6. @JJ&A , volgens mij gaat hier wat mis. Pesticiden worden gebruikt om de opbrengst te verhogen, niet omdat de grond dusdanig verarmd is dat we pesticiden moeten gebruiken om de gewassen te beschermen. De grond is vervolgens verarmd omdat er meer per vierkante meter verbouwd kon worden en er veel monoculturen werden gezaaid, jaar na jaar, waardoor de grond ontdaan werd van bepaalde mineralen. We sterven niet jonger, we sterven ouder, dat is een trend die al eeuwen aan de gang is en de laatste 100 jaar aanmerkelijk versneld is. De levensverwachting is alleen maar gestegen in de af
 7. Volgens mij is Biden president geworden en is Trump met de staart tussen de benen vertrokken. Het doet er verder grondwettelijk gezien niet toe of Trump Biden erkent. Biden is ingezworen, Trump heeft niks meer te zeggen. Hij hoeft de macht niet over te dragen want zo werkt het systeem daar niet. De nationale garde in DC is niet van de staatsoverheid, ze is er speciaal voor DC en dus van de federale overheid. Daar zat ook het probleem tijdens het inzetten bij de bestorming van het Capitool, de inzet werd om onduidelijke redenen vertraagd, misschien wel door de federale overheid. Waarom ze er nu
 8. Nope, geen toeval, en het is ook niet opeens. "More than a quadrillion quadrillion individual viruses exist on Earth, but most are not poised to hop into humans. Can we find the ones that are? An estimated 10 nonillion (10 to the 31st power) individual viruses exist on our planet—enough to assign one to every star in the universe 100 million times over" https://www.nationalgeographic.com/science/2020/04/factors-allow-viruses-infect-humans-coronavirus/ Het zou zelfs kunnen dat er al virussen waren voordat er DNA was. Maar... omdat we meer in de natuur komen,
 9. Ik geef direct toe dat ik nogal gesteld ben op "Waarheidsvinding", en dat ik niet heel erg enthousiast word van websites die allemaal onzin verspreiden, dat is mijns inziens een zeer slecht te beoordelen bron. Mocht ik wat fanatiek uit de hoek komen dan komt dat omdat ik me niet erg druk maak over eerder opgebouwde reputatie, opleiding of andere zaken. Ongelukkigerwijs verkeer ik in een positie waarin ik de betrekkelijkheid van al die dingen heb gezien, en ik vooral graag brondata verifieer in plaats van af te gaan op wat iemand op het internet zegt. Daarvoor ben ik te lang online geweest ( al
 10. Vliegtuigmodus, dus ja. Moet je wel even jezelf root maken en dan wat code schrijven om een nieuw soort vliegtuigmodus te maken.
 11. Q en QAnon... een paar grapjokers van 4chan dachten "Kom, laten we eens wat Slaanesh en Tzeentch bij elkaar gooien en dat in de politieke sectie gooien en kijken hoever we komen" en voilah, nu hebben we een zooitje idioten dat de meest duffe dingen geloofd. Mocht je denken "Waar heeft die Winterslaapisbeter het over?", nou, die heeft het over waarom 4chan uberhaupt bestaat, en dat was niet voor die politieke rommel, ooit, maar vanwege gaming/wargaming/manga/nerdcultuur. En google daarna maar eens op Slaanesh en Tzeentch. Succes verzekerd, want dan snap je dat een cabal met allerlei sexuele de
 12. Pixels en cookies. Staat er een google-icoontje op een website, dan zit daar een tracker in. Same with FB. Cookies komen ook overal. @OBL-Rien het is wel mogelijk om anoniem te zijn met een telefoon, soort-van... one-use telefoons zijn een optie. Maar da's niet helemaal legaal ;-). Je kunt ook jezelf achter een VPN verstoppen, of meerdere, en diep wegduiken in de krochten van het web en dan SMSjes versturen middels tooling en websites... dat kan ook nog allemaal. Retourberichten zijn al wat lastiger te regelen, maar je kunt veel met computercode.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...