Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Winterslaapisbeter

Lid
 • Aantal items

  244
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  4

Winterslaapisbeter won de laatste dag op 22 december 2020

Winterslaapisbeter had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

412 Uitstekend

Over Winterslaapisbeter

 • Titel
  Survivor

Persoonlijke Informatie

 • Beroep
  appeleflappelebakker

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. edit: never mind, dit is echt mijn tijd niet waard.
 2. Die genetische "load" die gaat niet heel snel toenemen. M.b.t. een gebrek aan energie, wanneer we echt in de problemen dreigen te komen hebben we nog voor 2000 jaar stroom in de aardkorst zitten in de vorm van uranium, en dat geeft ons ontzettend veel tijd om een oplossing te zoeken. Om je optimistische kant aan te moedigen:
 3. Ok, tis nu ochtend, werd rond 5.00 wakkeer met verschrikkelijke buikpijn maar dat kwam vermoedelijk door het eten van gisteravond ;-). De pijnlijke arm is er nog steeds maar hij is minder pijnlijk dan toen ik ging slapen.
 4. Pfizer, pijnlijke arm, voel me een beetje lamlendig nu. Mijn injectie was niet magnetisch šŸ˜‰ Ik stond ergens op een lijstje. Daar was een reden voor.
 5. Mijn linkerarm doet zeer, iemand heeft er een naald ingezet met een niet-magnetisch vaccin, derhalve ben ik even een paar dagen afgeleid en heb ik geen energie over voor andere zaken.
 6. Niet. Je zult eerst moeten aantonen dat dit komt doordat je gevaccineerd bent. Zomaar roepen dat je gescheurde enkelbanden van het vaccin komen... ai.. Duizelig na 5 maanden? Vaccin? O_o
 7. Dat is erg afhankelijk van de snelheid. Schuift de zee in 100 jaar op dan gaat het vredig, maar verdrietig en kostbaar. Schuift de zee in een maand op... chaos. Op het ogenblik lijkt het er vooral op dat de zee langzaam schuift. Deltares houd de zeespiegel voor ons land in de gaten. Wat ik nog niet wist, maar wat daarin vermeld staat, is dat door het afsmelten van het ijs in Groenland kennelijk Engeland omhoog gaat. Mocht ik tijd overhouden dan zal ik dat artikel eens gaan lezen. https://www.clo.nl/indicatoren/nl0229-zeespiegelstand-nederland-en-mondiaal Dit is een over
 8. Dat laatste pakketje... eeuw. Ik ben wel even nieuwsgierig naar de voedingswaardes, hoe zit het met zout en andere voedingsstoffen? Natuurlijk is het bij SHTF niet zo heel spannend of je een tijdje wat te veel zout eet, maar uiteindelijk is het niet heel goed voor je.
 9. Mee eens. De berichtgeving is verkloot door die amateurs die zich onze regering noemen.
 10. Lijkt mij dat "wij" daar geen ene donder over te zeggen hebben, dat is aan het moderatie team. Vrijheid van meningsuiting geld niet op internetfora, het is een gedoogbeleid op basis van regels en moderatie. Iedere plek, zelfs een poel des verderfs als 4chan, heeft regels ( in case of 4chan, no furries https://en.wikifur.com/wiki/4chan ).
 11. Ik heb precies dezelfde handelingen als de dame in haar clipje deed voorgedaan aan mijn partner, die niet bijkwam van het lachen. Plakband is niet vereist, lijm niet, het is een simpel truukje waarbij je je arm in het verlengde van de lens beweegt zodat je minder goed kunt zien dat de magneet niet *kan* vallen. Het lukte me de eerste keer al. Moet je, wanneer je dingen hoort die direct tegen de natuurkunde in gaan, vervolgens ieder stukje bewijs ontkrachten om aan te tonen dat iets niet waar is? Onderwijs jezelf of laat je onderwijzen, zodat je snapt waarom je niet met een magneet kunt aantone
 12. Occam en zijn scheermes achten de kans groter dat het zweet is dan proteinen met ferritin. Om een magneet goed te laten plakken op een niet-magnetisch oppervlak heb je een best grote hoeveelheid ijzer nodig, zelfs een sterke magneet blijft niet plakken op wat ijzervijlsel achter een stukje plastic. Laat staan een "zwak" koelkastmagneetje. Dit is natuurkundig gezien complete kul. Bonuspunten voor een bona-fide wetenschappelijk artikel.
 13. https://www.nu.nl/coronavirus/6133487/meer-dan-60000-mensen-lopen-bij-fysio-wegens-langdurige-coronaklachten.html https://www.datagraver.com/case/verloop-covid-19-nederland ( 16.000+ doden door Corona in Nederland alleen)
 14. Moet je in dit geval niet doen. Wanneer je voldoende en met afdoende variatie eet krijg je alle benodigde mineralen binnen, en in geval van nood kun je altijd nog aan een zoutstick likken ;-). Gedestilleerd water is alleen niet heel erg lekker weet ik uit ervaring.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...