Ga naar inhoud

Arie

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Arie

  1. Ik zou ook in je overweging mee nemen of je camper alleen voor het camperen is of ook als daily wil gebruiken. Een camper op basis van een compacte bus als een Mercedes Vito of Renault trafic geeft voordelen kwa parkeren maar ook het brandstofverbruik is vaak gunstiger. En met een hefdak er op heb je toch sta hoogte wanneer gewenst en soms zelfs slaapplaats. Veel bussen worden verkocht ex btw en ex bpm, bij ombouw naar camper kenteken moet er dus nog een paar euro afgetikt worden waar je misschien geen rekening mee heb gehouden. uitgaande dat je de bus op nederlands kenteken komt te rijden.
  2. Ik heb mijn elektrisch gereedschap van Bosch professional en ben er zeker heel tevreden mee. Veel op accu zowel 12v als 18v. In het verleden andere merken gehad maar blijf nu toch bij Bosch omdat alles uit wisselbaar is en ik als uitbreiding een losse body kan kopen. Ook denk ik dat men zich niet moet blindstaren op de voltages, 18v is vaak super maar een 12v serie doet voor veel werkzaamheden niet onder, en het is vaak compacter in gebruik en beter betaalbaar. Veel merken hebben daarom ook een hele mooie 12v serie waar je een compleet huis mee kan bouwen.
  3. Me eerste post op dit forum. Gaaf die accu’s ,ga je de outback nog wisselen tzt of heb je geen interesse om je solar op het scherm te krijgen. Het is mischien wel mogenlijk om iets van info te zien alleen niet zo uitgebreid als Victron het origineel heeft, je kan in je instellingen menu (heeft dc systeem) aan zetten. ik kan dat wel maar ik heb een meet shunt tussen omvormer en accu’s zitten. Mischien dat de shunt in je accu’s via de can bus ook die info geeft aan ccgx
×
×
  • Nieuwe aanmaken...