Ga naar inhoud

Deveny

Lid
 • Items

  17
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Deveny's prestaties

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

10

Reputatie

 1. Ja precies, ik ken iemand en die is maar 1 keer gebeten door en teek (zover hij wist) en het was gelijk raak.
 2. Ik voelde in ieder geval wel verschil. Ik denk persoonlijk niet dat de bacterie er helemaal mee gedood word omdat het gewoon een hele hardnekkige bacterie is, maar met zekerheid durf ik het niet te zeggen.
 3. Ik kreeg het voorgeschreven door een arts, Paul van Meerendonk. Hij behandeld mensen waarbij de dokter geen diagnose kan plaatsen, hij besteld bijv. z'n testen voor de ziekte van Lyme uit Amerika omdat ze daar veel verder zijn met hun onderzoeken.
 4. Jaren geleden heb ik voor de ziekte van Lyme ook colloidaal zilver gekregen maar heb het weg gedaan door een paar "horror"verhalen op internet. Nu jaren later en een paar onderzoeken naar colloidaal zilver verder, blijken al die verhalen van toen erg overdreven te zijn. Misschien dat als je elke dag dit spul gebruik,t dat je er dan inderdaad als een grijs lijk uit gaat zien, maar ik zie ook veel voordelen in dit spul. (btw, ik merkte toen ik het gebruikte zeker een verbetering in mijn gezondheid, maar als 14 jarige schik je toch wel af na dat soort verhalen)
 5. Er is in nederland nog zo weinig onderzoek gedaan naar deze ziekte en daardoor weten mensen er nog veel te weinig vanaf. Bedankt voor het delen van deze link, er staat veel informatie in die de meeste mensen in nederland nog niet weten.
 6. Bedankt voor je uitgebreide antwoord, dit gaat me vast heel erg helpen
 7. Het binnen 24 uur eruit halen van een teek geeft ABSOLUUT geen garantie dat je de ziekte van Lyme niet oploopt. Sterker nog, de meeste mensen die ik ken met de ziekte van lyme hebben de teek er binnen een paar uur uitgehaald. Ook wil ik hier nog als extra informatie geven dat niet iedereen met de ziekte van Lyme uitslag of een rode kring krijgt en vaak komen de symptomen van de ziekte van Lyme pas maanden later. Daardoor is deze ziekte zo moeilijk te ontdekken en raad ik aan dat iedereen die gebeten is door een teek zich binnen een paar weken voor de zekerheid te laten testen. Als je niet meteen behandeld word kom je waarschijnlijk nooit meer van deze ziekte af.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...