Ga naar inhoud

shadoweyes

Lid
 • Aantal items

  11
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee

shadoweyes's Achievements

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

46

Community reputatie

 1. @Renanim Juist, sorry. Ik heb hier even over na gedacht en ik denk dat je idd gelijk hebt... Uit mijn ervaring echter, weet ik dat ik mijn boog zeker wel geschikt is voor de jacht. Ik geef je wel gelijk in dat kruisboogpistolen je niet zo ver gaan helpen.
 2. Niet als ie ff gaat oefenen met die boog. Ik heb zelf een grote handboog en daar kan ik verrekte goed mee mikken! +het is ook nog een wapen.
 3. Ik mis kennis. Wat weet je van je omgeving? Welke planten en materialen kan je er gebruiken? Het is gewoon best handig om dit soort dingen te weten of op papier te hebben.
 4. Uuhm. Moet je perse tand pasta gebruiken? Volgens mij is het een hulpmiddel en hoef je het dus niet perse te gebruiken... Toch?
 5. Als het gaat over een echte survival situatie kan je ook heel veel uit de natuur halen. Er zijn zooo veel planten met medicinale werking en er zijn maar weinig mensen die er van weten, best jammer.
 6. @Range: Maak thee of soep van de grote brandnetel (dit is een brandnetelsoort) die groeit overal wel. Het is namelijk een opwekkend middel. @Changing the mindset: Thee van braambladeren (het liefst de jonge) werkt ook goed tegen maagpijn en diarree
 7. Als je weet hoe een wat je moet gebruiken zuil je nog aardig versteld staan. Knoflook is maar een van de vele medicinale planten.
 8. Knoflook is ook een goed ontsmettingsmiddel voor open wonden en het is zelfs goed tegen bronchitis, verkoudheid, griep, maagkrampen en zelfs wormen. Het stimuleert ook de spijsvertering en de bloedsomloop.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...