Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

pieter

Lid
  • Aantal items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Goed

Over pieter

  • Titel
    Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

  • Locatie
    het verkeerde land helaas!
  1. 50 meter is geen probleem ik doe het regelmatig op de baan.....(bijna) iedereen kan het na een paar weken oefenen maar persoonlijk schiet ik liever op de papieren versie...dat smeert minder En wat de voeding betreft je zou je verbazen hoe lang je het vol houd op koolhydrathen eiwitten en vetten want feitelijk zijn dat alle voedingstoffen die er toe doen....de enige drie essentiele dus. We produceren medische voeding waar sommige mensen een leven lang op moeten teren omdat hun lichaam geen gewone voeding kan verterenen dat bestaat feitelijk uit deze mix met een paar vitamines en een smaak
  2. ik hoop iets zinnigs te kunnen toevoegen....en natuurlijk ook veel te kunnen opsteken van jullie als ervaren preppers! samen weet je nu eenmaal meer
  3. ik werk in de voedingsindustrie (medicinale voeding) en ik zou zeggen sla ook een voorraadje eiwitten (whey) suiker en olie of vet afzonderlijk op. Als de stoffen puur zijn hoef je er alleen maar voor te zorgen dat ze droog staan. Suiker is eigenlijk onbeperkt houdbaar omdat bacterieen nu eenmaal niet houden van eenzijdige voeding en aangezien het bacterieen zijn die er voor zorgen dat voedsel bederft..... hetzelfde geld voor olie en vet, het enige probleem bij vetten is dat het blootstellen aan zuurstof de smaak ranzig kan maken maar dan nog wordt je er niet ziek van.De ranzige smaakt ko
×
×
  • Nieuwe aanmaken...