Ga naar inhoud

Marten

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Marten

  1. Kijk wel uit met kruidnagelolie. Het is een erg sterk goedje, en een beetje van de olie op je huid brand behoorlijk en schijnt zelfs brandwonden te kunnen veroorzaken. Vertel er dus in ieder geval bij dat je het fors moet verdunnen. Volgens een van de leveranciers maximaal enkele delen olie op 100 delen 'anders'. http://kruidnagelolie.nl/informatie-kruidnagelolie/kruidnagelolie-tegen-tand-kiespijn/
  2. Ik denk dat rijst qua 'calorieen for buck' erg hoog in de top zal staan. De houdbaarheid is ook zeker niet slecht, zeker niet als het gevacumeerd is.
  3. Haha, dat is inderdaad verrassend! Persoonlijk denk ik bij houdbaar voedsel vooral aan alles in blik, ik heb dan ook wel eens het idee dat de houdbaarheidsdatum er alleen op staat voor de 'sier'.
  4. Kruidnagelolie is inderdaad het eerste wat bij mij opkomt. Wel sterk verdunnen, volgens een van de leveranciers maximaal enkele delen olie op elke 100 delen water: http://kruidnagelolie.nl/informatie-kruidnagelolie/kruidnagelolie-tegen-tand-kiespijn/ Uiteraard is het wel symptoom bestrijding, het verhelpt achterliggende problemen niet, alhoewel het een wel ontsmet.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...