Ga naar inhoud

Alice

Lid niveau 2
 • Aantal items

  780
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Posts die geplaatst zijn door Alice

 1. Er is een heel schokkend filmpje beschikbaar op internet. Over een Ierse setter met epilepsie. Dit kan natuurlijk ook bij andere rassen voorkomen en dit is wel een extreem geval. Maar ik wil je er toch even op wijzen. Tik het maar eens in op youtube.

   

  Dit is meteen het doom scenario wat ik in mijn hoofd heb en ik hoop gewoon heel erg dat jullie dit niet overkomt. Ik kan hier gewoonweg niet mijn mond over houden. Ik wens jullie natuurlijk het beste en je staat uiteraard helemaal vrij in je eigen keuze.

   

  Je kan natuurlijk denken dat het zielig is voor de pup en je wilt die pup het beste leven geven wat in jou mogelijkheden ligt, maar op die manier steun je dus de broodfokkers. Als niemand meer pups zou kopen van broodfokkers kunnen ze hun spullen inpakken en zullen ze vanzelf moeten stoppen met het fokken van honden in onhoudbare situaties. Of ze zullen er voor moeten zorgen dat de honden gefokt worden in betere omstandigheden.

   

  Ik wil je absoluut niet aanvallen, maar gewoon mijn mening geven. Maar volgens mij snap je dat wel.

   

  Groetjes!

 2. Broodfokker, oh oh oh. Ik zou als ik jou was goed nadenken wat te doen. Ernstige problemen met je hond kunnen nog jaren uitblijven. Het is ook nogal een gevoelig ras. Je bent natuurlijk al aan het beestje gehecht. Maar nu heb je nog de optie om de fokker aansprakelijk te stellen. Straks kan dat niet meer.

  Ik hoop dat zich geen verdere problemen voordoen.

 3. Ik ben geen hondenpsych natuurlijk maar toch even een dingetje.

   

  Dat jullie beneden slapen is alleen maar goed. Hebben wij ook gedaan. Maar als de hond piept is hij angstig. Foei roep je op het moment dat hij iets doet wat hij niet mag. Angst kan hij niks aan doen en dat wordt door het "foei" bestraft. Wat wij deden als Kobus piepte was luidruchtig omdraaien en eventueel een diepe zucht laten horen. Op dat moment weet de hond dat je dicht in de buurt bent en dat hij dus niet bang hoeft te zijn en gaat hij geen vervelende associatie krijgen met het woord "Foei".

   

  Goeie tip. In het begin van de pup zijn leven werk je vooral met beloningen, dus alles belonen wat hij goed doet. Hij moet immers nog leren wat gewenst gedrag is. En ongewenst gedrag afleiden. In dit geval inderdaad door je aanwezigheid te tonen, maar niet teveel want je wilt hem ook weer niet belonen voor het ongewenste piepen. Je pup mist zijn vertrouwde, warme nest en daarom piept hij....

   

  Ik hoop dat je er wat aan hebt.

 4. Welke "wettelijke middelen"?

  Drie keer hem sommeren het pand te verlaten en vervolgens dreigen de verdachte "aan te houden" als hij niet vertrekt?

   

  Een onbekende hoef je maar 1 keer te sommeren. En dan niet dreigen om aan te houden maar aanhouden! All means necessary.

 5. Whatsapp lag er in heel veel landen tegelijk uit. Firma zit in Mountain view California USA.

  http://www.isitdownrightnow.com/whatsapp.com.html

   

  Update: in Nederland, Engeland en Duitsland inmiddels alweer verbinding, maar vreemd dat het er in zoveel landen tegelijk uitlag.

   

  Kunnen ook weer hackers zijngeweest... Onlangs lag hun site eruit vanwege DNS spoofing http://readwrite.com/2013/10/08/whatsapp-site-brought-down-dns-based-attack#awesm=~okn60Wk6z71jhd

   

  Ik heb er geen last van gehad :cool:

 6. Hey Ray. Mooi experiment. Ik ben met hetzelfde bezig. Hoe wel ik eerlijk moet zeggen dat ik hem dit weekend wel aan heb gehad. Voor het weekend was het hier binnen 16.5 graden. Ik heb hem nu net weer omlaag gedraaid.

  De was droogt inderdaad niet meer binnen maar ik probeer het zoveel mogelijk buiten te hangen. Dat is dit weekend met al die regen natuurlijk niet gelukt. Dus bij mij heeft ook de droger dit weekend gedraaid.

  Extra dekens op bed en een extra trui aan in huis. Met een dekentje voor de tv. Zo is het best goed uit te houden.

  Voor mij is het geen experiment om geld te besparen maar puur om te kijken hoe lang ik dit volhoud. Ook met de vochtigheid idd.

   

  Succes! Mijn visite krijgt trouwens geen extras :cool: jammer joh

  • Leuk 1
 7. Bedankt voor de tip @DutchSurvival101... die komen hier zeker bij de verzameling.

  @Alice... gewoon zorgen voor genoeg water. In een SHTF-situatie ga ik me geen zorgen maken over "gezond" voedsel. Je mag blij zijn dat je eten hebt.

   

  Gr. en suc6, Martin.

   

  Als je ervoor zorgt dat je minder zout voedsel in je voorraad hebt staan heb je ook minder water nodig. Nu heb ik nog de keus, en voor mij is dan de keus snel gemaakt. Minder zout, minder water.

 8. Ik denk dat ik wel mee wil doen als renner, mits mijn lichaam/conditie dan weer helemaal op peil is - wat is de uiterlijke datum dat dit bekend moet zijn?

   

  Ik kan ook wel wat zombies grimeren als dat nodig is, incluis gapende wonden en enge lichaamskleuren.

   

  Leuk! Ik geloof dat run for your lives ook altijd vrijwilligers zoekt. Misschien als onze lijst vol is kunnen er nog mensen als vrijwilliger achter de schermen werken, bij hun.

×
×
 • Nieuwe aanmaken...