Ga naar inhoud

snoeike

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door snoeike

  1. Nederlands sprekend en schrijvend Engels sprekend en schrijvend Duits sprekend Andere taal zoals Frans heel beperkt.
  2. Ik werk regelmatig op projecten waar ze van industriƫle krimpfolie en steigermateriaal tijdelijke werkplaatsen en opslagplaatsen maken. Wanneer hier kostbaar materiaal in ligt wordt altijd met grote apparatuur het klimaat beheerst; temperatuur, vochtigheid etc. Dit is geen sinecure. Volgens mij is het in een partytent onbegonnen werk. Maar wat voor restauratie project is het?
  3. Ik loop al jaren op het model Lowa Renegade GTX. Heerlijke schoenen welke ik dagelijks draag. Ik doe meestal 2 tot 3 jaar met een paar. Soms iets korter. Sinds een paar weken heb ik de mid variant. Dit is de hoge. Lopen uitstekend. Vandaag zag ik dat ze bij lowa ook een task force variant hebben. Mochten ze weer eens aan vervanging toe zijn, ga ik waarschijnlijk deze variant halen.
  4. @Azhor ik heb gekozen voor deze lamp omdat ik hier goedkoop aan kon komen via een collega. Toentertijd was ik nog niet zo actief bezig met preppen. Overigens vind ik de batterij gewoon een nadeel. Wanneer ik een nieuwe lamp zou aanschaffen zou deze inderdaad op AA of AAA batterijen moeten werken.
  5. Ik heb 3 lampen die ik veelvuldig gebruik: Een fenix PD35 Een maglite XL50 LED Een Petzl Pixa 3 hoofdlamp Daarnaast heb ik nog een aantal merkloze lampen. Over de genoemde 3 lampen ben ik zeer tevreden.
  6. Hallo, Ik heb een verscheidenheid aan messen. Ik gebruik of balistol of olijfolie. Werkt beide perfect. En een voordeel; de balistol ruikt ook nog eens lekker?
  7. Deze site keek ik regelmatig door toen ik nog als "zandhaas" rondhuppelde voor koningin en vaderland http://boekje-pienter.nl/ Staan leuke en interessante onderwerpen op. Wellicht kunnen sommige zelfs van pas komen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...