Ga naar inhoud

Dion

Lid
 • Aantal items

  33
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Dion's Achievements

Elementary prepper

Elementary prepper (2/11)

18

Community reputatie

 1. Je kunt ook gelijk de echte reden geven. Het emo-gedoe van Mr. Gold kan dat nooit zijn. En als het dat wel is, waarom zou dat dan moeten gelden voor de rest? Allemaal gelul dus. Kom eens met de werkelijke reden, heren. Is het misschien commercieel?
 2. De volgende aanname. Waar moeten dat vertrouwen en respect op worden gebaseerd? En waarom wordt de exacte reden van het stoppen van het forum niet bekend gemaakt? Wat vage beweringen is alles wat er tot nu uit komt.
 3. En deze aanname is gebaseerd op precies wat? Op dit forum is een schat aan informatie verzameld als het gaat om personen en persoonsprofielen. Weet iemand of er eigenlijk foto's zijn genomen tijdens de fysieke meetings en wat daarmee is gebeurd? Of de adresuitwisselingen?
 4. Ik vind het allemaal nogal vreemd overkomen. Opeens, zonder aanwijsbare redenen en verdere uitleg, wordt het forum de nek omgedraaid. Was preppend Nederland afdoende in kaart gebracht en/of was het AIVD-budget op of zo?
 5. Een aansteker? Als je er een heleboel inslaat, dan hoef je geen moeilijke methoden te gebruiken.
 6. Dank voor alle info. Het leest niet altijd even makkelijk, maar het is wel nuttig!
 7. Onze westerse wereld drijft op schulden, heb ik het idee. Ik probeer schuldenvrij te worden, maar het gaat maar heel langzaam.
 8. Geld voor zilver heb ik wel, maar goud is mij nog te duur. Ik weet niet of ik daar ooit aan toekom. Zou wel mooi zijn, op twee paarden kunnen wedden!
 9. Preppers kan ook een soort geuzennaam worden. Wie weet?
 10. Zo lang er mensen zijn is er hoop en dus vertrouwen. tenminste, dat is mijn mening.
 11. Goed punt. Minnetjes zijn niet echt nodig. Een in jou ogen slecht bericht kun je ook gewoon negeren.
 12. Volgens mij hebben bepaalde mensen een beetje spijt van internet. Het is ze boven het hoofd gegroeid en nu is de controle weg.
 13. Ik las laatst ergens dat de Chinezen een heleboel JSF plannen hebben gejat destijds en dat er daar al eentje rondvliegt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...