Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Vril7

Lid
 • Aantal items

  10
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

19 Goed

Over Vril7

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. Dus dat mogen wij ook nog betalen...... Schurken zijn het...
 2. Ze mogen van mij blijven zitten , maar er hoeft geen geld meer na toe, want van de rente van deze brave borsten hun vermogen, kunnen ze nog 10.000 jaar zeer ruim leven........
 3. 500 km moet ik rijden om bij m'n locatie te komen.... Als het echt mis gaat en iedereen te gelijk de weg op gaat gaat het mis, en bedenk dat onze lieve regering het massale uittochtje niet wil zij wegen kan afsluiten bruggen open kan zetten ect. Om alles vast te zetten, Daarom hou ik alles goed in de gaten zodat wij op tijd kunnen vertrekken, binnen een kwartier de weg op incl. Voor een jaar proviand een 100 L.tank benzine en 70 L. Lpg. (Dodge bus) Maar laten we hopen dat het nooit zo ver hoeft te komen...... Of soms toch stiekem wel...?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...