Ga naar inhoud

Dirty Dragons

Lid
  • Items

    166
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

Berichten die geplaatst zijn door Dirty Dragons

  1. How's that? We don't even allow decent alarm pistols here for starters. What I don't get is how people from Italy still have all their fingers what with having access to the cobra fireworks and all... According to our government these things are handgrenades so. Italians should have killed themselves by now. :p

     

    Haha! You're right about that. And I completely agree. No arguments there. :)

  2. Ikke. Zo heb ik uit een oud blik een camping stove gemaakt. Er is vast meer. Kan er nu even niet op komen. Dingen hebben altijd meer waarde als je er je eigen draai aan geeft vind ik. Hoe dan ook probeer ik altijd dingen zo lang mogelijk te gebruiken. Iets minder mooi, maar nog bruikbaar? Gewoon gebruiken. Ik probeer geen schoonheidswedstrijd te winnen.

  3. Zou niet weten waarom dat raar zou moeten klinken.

    Je voed ook eerst je eigen gezin voordat je wat aan andere geeft en zo zou het met het land ook moeten zijn, eerst hier de boel op orde en dan eens kijken naar andere zaken.

     

    Raar omdat het dan racistisch zou kunnen overkomen aangezien andere groeperingen dat riepen. En ik ben hier heel voorzichtig met wat ik zeg, want mensen staan te popelen om mij voor nazi uit te maken. (Al dan wel zogenaamd grappig bedoeld.)

    Daarom heb ik even uitgelegd wat ik ermee bedoelde. Maar het idee is inderdaad goed. Eerst gezin, dan familie en vrienden, de buren en zo langzaam uitbreiden. Niet meer dan logisch.

  4. @nu even niet

     

    Ach ja, die 8% ontwikkelingshulp... 8%, ik mag toch hopen dat je zelf meer doet voor je medemens dan die magere 8%?

     

    Daarbij:

    "Van elke euro bilaterale ontwikkelingshulp die Nederland geeft, komt 70 tot 90 cent terug door een stijging van de export. Een deel van de opbrengst van die extra export lekt weg naar het buitenland, maar 40 tot 55 cent blijft hangen in Nederland. Dat levert rond de vijftienduizend banen op"

     

    Bron: https://www.google.com/search?q=Ontwikkelingshulp&oq=Ontwikkelingshulp&aqs=chrome..69i57j69i60l2&sourceid=chrome&es_sm=122&ie=UTF-8#q=Ontwikkelingshulp+komt+terug

     

    En jij gelooft al dat gezwam? Hmmm...

  5. tsja...je kunt je afvragen waarom we überhaupt een schuld hebben...we waren toch een welvarend land? .....we hadden gas, een productieve landbouw, we exporteren bloemen, melk en vlees.....we hebben een wereldhaven......koploper op het gebied van baggerwerkzaamheden......een geweldige industrie.......wereldfaam op het gebied van transport en logistiek........waarom hebben we dan in godsvredesnaam zoveel geld moeten lenen???

     

    we hebben een torenhoge staatsschuld en de hoogste private schuld ter wereld!.....trek al die schulden eens af van onze zogenaamde welvaart en zie hoe bitter weinig er over blijft........we zijn failliet en drijven af naar een derde wereld status.....alleen dat besef dringt maar heel langzaam door bij "de mensen".........we houden liever vast aan de illusie dat we het geweldig doen....dat de crisis binnenkort wel voorbij zal zijn.....nou, vergeet dat maar......

     

    Jij begrijpt het helemaal. Je hebt precies verwoord wat ik al heel lang denk.

  6. zeg...ik had een schuld die ik niet af kon betalen....dus ben ik gaan bezuinigen sinds een jaartje of 10.....en toch geef ik elk jaar meer uit dan het jaar ervoor......en lopen mijn schulden steeds verder op......zou ik misschien iets fout doen?

     

    Nee, je doet precies wat de regering ook doet wanneer ze zogenaamd bezuinigen. Hahaha!

  7. tsja.....de overheid is al zo´n jaartje of 5 denk ik bezig met "bezuinigen"......maar waar voor de normale mens "bezuinigen" betekend minder geld uit geven, is voor de staat "bezuinigen" blijkbaar nog meer geld uitgeven wat ze niet hebben, en nog meer geld proberen binnen te halen middels belastingen......

     

    Jaartje of 5? Ze zijn al kort na de Euro begonnen. Sinds 2005 of zo? Al was het toen niet zo extreem.

  8. wat mij betreft gaat er geen cent meer naar het buitenland......maar dat is maar een schijntje van wat we in het binnenland uitgeven.....

     

    Helemaal mee eens. Mag inderdaad een keertje afgelopen zijn. En dan gaat dit heel raar klinken, maar eigen volk eerst. En ik bedoel dus niet alleen maar een bepaald deel van de samenleving, maar iedereen die hier legaal woont.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...