Attent van je om bezorgd te zijn over mijn gezondheid dank je wel👍. Kijken ruiken proeven blijft altijd mijn motto. En drink meestal, dus rauwe melk van de boer (lekker en als ik nog paar liter had staan ook gratis room want nieuwe paar dagen laten staan, kun je t zo afscheppen ( koffiemelk wat is dat?) kloppen, en je hebt slagroom, doorkloppen en je hebt roomboter) Maar er bestaan vrijwel geen voedingsmiddelen meer waar niet wel iets op aan te merken/ mis mee is. Mileu, winstbejag , kinderarbeid, gifstoffen in de grond, of er op gespoten ,bestraald, enz de lijst is lang. Ik doe met zo veel mogelijk basis producten werken, koken from scratch dus. Lekker ouderwets vrijwel geen zakjes en pakjes, kant en klare spaghetti saus bv ? Nope (yaiks) Eet zeer gevarieerd veel fruit en groenten en je zult me nooit bij de Mac Donalds zien ( lik nog liever aan n verse honden drol) Melk kefir, zelf gemaakte kombucha , leef nog steeds voel mij kip lekker gebruik geen medicijnen ben gezond en mankeer helemaal niets . Goed werkend immuun systeem aan boord. Als ik al eens iets heb ziek t zelf uit zou niet weten wie mijn dokter is of hoe die er uit ziet. Beweeg voldoende .En wat al eerder gezegd is door mevrouw Grijpstra Vroeger had je helemaal geen houdbaarheid data . Nogmaals een ieder moet doen waar die zich goed bij voelt ,maar ik vaar er wel bij juist omdat ik mijn gezondheid serieus neem . Fijne dag Ted.