Ga naar inhoud

Sanna27

Lid
  • Items

    121
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Sanna27

  1. Vet is inderdaad goed voor je, maar houd de omega 6 en omega 3 verhouding dan wel in de gaten. Ideaal zou die 1:1 tot maximaal 3:1 zijn.

    Teveel omega 6 in verhouding tot 3 werkt ontstekingen in de hand en nog veel meer..

    Omega 6 zit vooral in plantaardige vetten en oliën.

    Omega 3 zit oa in vis en chaizaad (deze wel pletten met de vijzel anders neem je het amper op)

    Biologisch vlees en zuivel bevat over het algemeen meer omega 3 dan reguliere producten. Ook zijn er omega 3 verrijkte eieren te koop, bij de jumbo oa.

  2. Die reporter neemt anders ook wel behoorlijk veel risico zeg... Camera mee naar binnen, dan is die camera daarna toch een mogelijke besmettingsbron? En ook de bijna genezen patiënten interviewen met enkel een dunne schutting er tussen...

     

     

    Verder wel opmerkelijk, zeker het proberen waard. Geen idee of dit medisch logisch klinkt, @Keyser Suze misschien een idee hierover?

     

    Ik neem aan dat die camera wel ontsmet is naderhand..

    Het is juist belangrijk dat dit soort taferelen gefilmd worden, zodat men inzicht krijgt in de situatie en de ernst ervan inziet!

  3. Fantastisch...

    You need a study first(voordat je medicijnen toedient dus)...hij:echt niet, mensen gaan dood, dan ga je niet eerst een study doen.

    Dappere man, roeien met de riemen die hij heeft, HIV-medicatie in dit geval. Zoals iedereen zal moeten in een SHTF. Juist in een SHTF doe je wat je kan ipv regeltjes vasthouden.

     

    Exact! Daarom heb ik respect voor zulke mensen, die nadenken en doen wat nodig is op het moment.

  4. Had je de kleine lettertjes van @Stuudje ook gelezen?

     

    Zelf ben ik erg sceptisch zomaar te geloven dat er niets aan de hand is. Kan natuurlijk altijd, maar kans dat het malaria is...

     

    Hoe geloofwaardig is de volgende mogelijkheid? Artsen hebben zoals verwacht dinsdagavond netjes de uitslag ontvangen (ze weten echt wel hoe lang die tests duren). En verrek... Ja hoor het is raak; één van de twee (zo niet beide heeft Ebola). Dit gaan ze hoe dan ook niet vertellen zonder eerst even koortsachtig overleg te hebben gehad (dinsdag op woensdagnacht???). Vervolgens wordt het belang paniek te verkomen het meest waardevol geacht en gaat de volgende verklaring de deur uit: 'Ze hebben malaria"!

     

    Als het geen ebola zou zijn had ik dinsdag eigenlijk het bericht verwacht... Zou toch het beste zijn om paniek te voorkomen?

     

    Ik had de kleine lettertjes gelezen ja, maar ik deel die mening in deze niet :).

    Als ze alsnog overlijden oid, tja dan kun je snel je conclusie trekken.

    Maar ik persoonlijk denk, dat in het geval van een positieve test, het wel naar buiten gebracht zou worden (in dit geval) , en ondertussen de risico's flink gebagatelliseerd..

  5. Geen ebola bij Nederlanders

     

    De twee Nederlandse patiënten die de afgelopen dagen in het ziekenhuis zijn opgenomen met mogelijke ebola-verschijnselen, zijn niet besmet met de dodelijke ziekte. De klachten van beiden worden veroorzaakt door een besmetting met malaria. Dat is gebleken uit uitgebreid onderzoek, zo meldt het RIVM woensdagochtend.Het gaat om een 29-jarige man uit Eindhoven en tropenarts Erdi Huizenga.

     

     

    Tja, om de een of andere reden vind ik het niet zo geloofwaardig...malaria zou die Huizinga hebben...jaja...ik hoop het voor haar...

     

    Goed nieuws dus! Nu moeten die artsen de incubatietijd nog afwachten...

  6. Nu lijkt het dan toch echt zo ver te zijn: een man uit Eindhoven is opgenomen met ebola-verschijnselen. Heet van de naald: http://www.ed.nl/extra/gezondheid/man-in-eindhoven-mogelijk-besmet-met-ebola-virus-1.4544532

     

    Als hij ebola zou hebben, dan moeten we blij zijn dat hij zich snel heeft gemeld en dat hij in isolatie zit.

    Hopen voor de beste man dat het 'gewoon' malaria ofzoiets is..

     

    Wat betreft het immuun zijn na overleven, als je een keer griep hebt gehad kun je daarna nogmaals griep krijgen.. zij het een andere variant. Dito met Ebola gok ik...

  7. Tja zou leuk zijn als alleen die mensen daar uit de arme dorpjes stierven, maar het medisch personeel sterft ook.

     

    ze zouden sterven doordat Ebola het lichaam heel snel berooft van de beschikbare vit.c, wanneer dit niet wordt aangevuld sterf je.

    Dit geldt dus voor iedereen, alleen hebben westerse mensen misschien een wat hogere beginwaarde.

     

    'Ebola virus and the other viral hemorrhagic fevers are much more likely to cause hemorrhaging before any other fatal infection has a chance to become established. This is because the virus so rapidly and totally metabolizes and consumes all available vitamin C in the bodies of the victims that an advanced stage of scurvy is literally produced after only a few days of the disease.'

     

    Maar om dit dus te behandelen, zou je volgens deze link http://exopolitics.blogs.com/ebolagate/2014/09/-vitamin-c-can-cure-ebola-so-why-are-the-who-and-cdc-creating-a-crisis.html

    een enorme dosis vitamine c toedienen via een infuus, je darmen zouden zo'n grote dosis niet tolereren.

     

    Ik weet het niet hoor..

  8. Kweenie: kind aan touw/gorder laten zakken of zelf laten klimmen op zo'n "touwladder". Mag je wel veel gaan oefenen met dat ding.

     

    die aapjes van mij klimmen daar zo vanaf, van te voren oefenen is wel een idee.

    Kind(eren) vastmaken aan een gordel etc kost veel meer tijd en kracht denk ik.

    Maar goed is afhankelijk van verschillende dingen zoals, je woning en ook de leeftijd van je kinderen.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...