Ga naar inhoud

Doomsday Dad

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Doomsday Dad

  1. Ik heb de action versie op de camping gebruikt en na een aantal malen koken begon het toestel zich verontrustend te gedragen. De aansluiting begon te lekken waardoor er steekvlammen ontstonden en het metaal werd zo heet dat afkoppelen niet meer lukte. Gelukkig heb ik altijd blusmiddelen bij de hand en zo heb ik het kunnen blussen. Ik weet niet wat er uiteindelijk gebeurd zou zijn wanneer dit niet gelukt was. Bij ons komt er nooit weer zo'n toestel.
  2. Honda Shadow VT 1100 C2 Ace....
  3. Mijn voorkeur gaat uit naar een tarp. Dit in combinatie met een bivakzak. Ook heb ik voor alle gezinsleden een Survival Bag van Gelert gekocht als backup en voor een winddichte setting. De voordelen van de tarp vind ik dat je juist onafhankelijk bent van tentstokken ( waar mogelijk gebruik je gewone takken ), dat je snel kunt vluchten bij gevaar ( indringers of brand oid ) en dat je deze op verschillende manieren kunt gebruiken. Daarbij is een afdekzijl van de action al geschikt al starp ( voor de budget preppers onder ons ).
  4. Doomsday Dad

    Water bewaren?

    Voor zover ik het heb begrepen blijft het water in flessen en pakken houdbaar omdat ze zonder bacteriƫn zijn verpakt. In principe gaat het dus niet kapot. Dat neemt natuurlijk niet weg dat je voorzichtig moet blijven en moet vertrouwen op je eigen waarnemingen. Daarnaast ben ik van mening dat je inderdaad al een mooie voorraad hebt in combinatie met een filter. Je eigen water is in eerste instantie al betrouwbaarder dan een nabijgelegen sloot of plas, en je hoeft het niet te delen met andere overlevenden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...