Ga naar inhoud

*Bep

Lid
 • Aantal items

  13
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Hutje op de hei
 • Nieuwsbrief
  Ja

*Bep's Achievements

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

24

Community reputatie

 1. Mijn vraag is welllis waar niet over wol maar wel over dekens. Ik weet nog dat ik als kind in bed lang onder een hele zware deken deze was met iets van zijdeachtig spul omhulst en gestikt maar de kern was een wolachtig iets. Als ik in het bed stapte was het ijskoud(kamer zonder kachel in de winter) maar zodra je er 5 minuten onder lag was het heerlijk warm aangezien ik echt een koukleum ben ,ben ik hier al lang naar opzoek maar kan het nergens vinden het schijnt iets van kapok te zijn. Is dit in dit prepper gebeuren bekend?
 2. Dat je je overal bij aan moet melden geef mij steeds een naar gevoel, betekend dat er nog meer overzicht is over waar je bent en wat je doet via je Phone, ik me daarom ook nog steeds niet aangemeld en of gekeken of het werkt. Dat die sirenes verdwijnen .. ach de veiligheid van de mens is niet meer belangrijk draai om omzet en verdienen Langzamerhand verplichten en draaien ze het zo dat we steeds meer afhankelijk worden van Phone en internet enz. 1 druk op een knop en we zijn totaal afgesloten.
 3. Dan mag je nog een bunker aanleggen voor het voer ,leuk grote honden maar hebben ook grote monden en magen
 4. *Bep

  As vrijdag black Friday ?

  @ Kans klopt @Jalemari, dat is er mooi ,het gaat ind niet makkelijker om de mindere tijden door te komen als de makkelijkere tijden, maar onmogelijk is het niet
 5. *Bep

  As vrijdag black Friday ?

  @liewieke, inderdaad als het er op aan komt ind. zal dit gebeuren, maar als volk zijn we toch bijdehand genoeg dit niet er op aan te laten komen. We zijn niet afhankelijk van wat men/regering bepaalt we laten ons afhankelijk zijn wat men bepaald. Machthebbers kunnen alleen macht hebben als het gegeven word
 6. Het punt is dat je mensen niet wakker kan maken die niet wakker willen en/of kunnen worden. Wat ik echt denk is dat juist je eigen weg te volgen en als je iets tegen komt dat hulp en of advies vraagt je daar dan moeite in kan stoppen maar zonder verwachting want verwachtingen brengen ook teleurstellingen. Vaak door gewoon je eigen weg te gaan prikkelt dat juist mensen ,de mensen die commentaar hebben zijn al geprikkelt anders hadden ze geen commentaar .en lieten het links leggen. Ik heb een idiaal beeld over hoe ik de wereld zou willen zien. ik kan mensen niet veranderen ,ik kan wachten tot het gebeurt of ik kan zelf een start maken en hier en daar wat zaaien. ik kies voor het laatste en vele keren met andere onderwerpen waar ik me eigen gang in ging merkte ik dat vele weliswaar later ze ook volgde. Niet om me te volgen maar doordat ze gingen zien wat het nut erin was. En mensen die hetzelfde bleven en blijven net zo goed das hun vrije keuze. Het scheelt een hoop ergernis en frustratie en geeft een hoop vrijheid
 7. *Bep

  As vrijdag black Friday ?

  Wat ik nou niet snap of eigenlijk jammer vind is dat ik nog niet terug ziet (niet hier maar gewoon overal)dat door de crisis de mensen dichter bij elkaar komen Wat ik zie is dat het ieder voor zich en god voor hun alle is. Ik zal dromerige blik hier op hebben maar juist het volk waar dan ook is het grootst en als zij zich samen voegen dus ook machtig. Om op de voedselbank te komen. Te erg dat mensen dit nodig zijn,te mooi voor de mensen die dit op touw hebben gezet en te jammer dat er toch mensen zijn die er misbruik van maken of ondankbaar zijn voor de hand die ze gereikt worden. Ik ben forums tegen gekomen waar men klachten had omdat ze elke week spaghetti kregen..... sorry hoor maar als je niks heb .... en dan te eten krijgt. De voedselbank heeft ook geen toverstaf om wekelijks een 3 gangen menu klaar te maken. Als er dan ook voorstel is dat men in een moestuin kan werken om dan iedereen te kunnen helpen aan verse groente wat je gezondheid en het lekkere eten bevorderd vragen ze of je gek ben ik ga toch niet voor niks werken (uitkering toch??) Dat mensen gescreend worden klopt maar ook vele werken gewoon zwart of hebben auto op een ander zijn naam. Zo jammer dat niet alles in eerlijkheid kan en samen delen. Als we in alle eerlijkheid nu eens samen zouden delen dan zou het volk zich toch een stuk beterder voelen en een stuk losser komen van de macht van o.a. regering ..
 8. Wees de verandering die je in de wereld wil zien (ghandi)

 9. Grappig hier heb ik pas over nagedacht, maar omdat ontlasting van vleeseters dus mens en bv honden niet gebruikt kunnen worden ivm vliegen ed dacht ik dat urine hier ook invloed mee had.Ik ga hier zeker is verder over nadenken.
 10. *Bep

  Rupsen

  Wist niet dat er rupsen waren die giftig waren weer wat geleerd dus. Wat ik afgelopen jaar heb geprobeerd is ze met de hand te vangen en heb ze deels aan me kippen gegeven maar waren hier niet zo verzot op als de meelwormen. De overgebleven rupsen in een emmer met koolbladeren gedaanmet een doek erover, er zijn er diverse gaan poppen maar door ziekte van mijzelf niet goed uit kunne werken dus alles is dood gegaan. Komend jaar wil ik hier een andere oplossing voor zoeken ,tuurlijk dat de rupsen me oogst kapot vreten ben ik niet blij mee maar de vlinders wel en ja als ik de rupsen allemaal vermoord krijg ik ook niet veel vlinders in me tuin. Dus deze winter een oplossing gaan bedenken om een kastje te maken voor de rupsen om ze daar te laten ontwikkelen naar een vlinder zonder dat me tuin er onder te leiden heeft.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...