Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

bonsai

Lid
 • Aantal items

  13
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

20 Uitstekend

Over bonsai

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee
 1. Bij het rodekruis in B**** Vlaanderen noemen we dat een scharnier verband. http://www.youtube.com/watch?v=2SpXOjDuWJo&index=28&list=PLF7BF5A51D1AB420B Meer verbandjes en andere zaken http://www.youtube.com/watch?v=W07R3Vd1q2I&list=PLF7BF5A51D1AB420B
 2. Proficiat ! Het blijft altijd lastig om de prijs goed te kunnen voorspellen. Mijn tactiek, (wilde gok) heeft deze keer niet gewerkt.
 3. Wat ik hier zo snel op internet vind, is dat China achter Rusland staat. Niet geheel onverwachts, maar wel ook een factor om rekening met te houden.
 4. Bovenstaande link is een video van een youtube gebruiker usner doc, waarin hij de inhoud bespreekt van zijn eigen uitgebreide samengestelde ehbo kit. Wellicht zit er wat inspiratie in. Ook is het misschien een goed moment om na te gaan hoe lang het geleden is dat je de laatste tetanus vaccinatie hebt gehad.
 5. Ik heb deze zelf samengesteld, met spullen zoals ik deze regelmatig gebruik als ik op evenementen dienst doe als ehbo'er. Met inderdaad 1 paar handschoenen en 3 compressen kom je niet heel ver.
 6. Dank u wel allemaal. Het laatste wat ik had verwacht is dat de koers nu lager zou staan dan vorige week.
 7. Ook hier geen ingewikkelde analyses met hogere wiskunde, maar gewoon gegokt.
 8. Hangt ook een beetje af, van wat je kennis / ervaring is, waar je de trommel wilt gebruiken (thuis of auto) en natuurlijk die van de andere gezinsleden. kompressen zitten naar mijn mening altijd te weinig in de kant en klare ehbo dozen, evenals handschoenen. Driekante doeken zijn heel handig en multifunctioneel voor diverse verwondingen. Zelf heb ik nog een beademings masker, instant coldpacks, handverarmers, reddingsdeken, vergrootglas en hoofdlamp erin zitten.
 9. En er bestaat ook nog een prepaid creditcard. http://welkecreditcard.nl/informatie-creditcards/prepaid-creditcards-nederland/
×
×
 • Nieuwe aanmaken...