Ga naar inhoud

platipous

Lid
  • Items

    287
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    5

Berichten die geplaatst zijn door platipous

  1. Flinke rellen bij de betoging in Brussel. Het volk is boos en de graaiende bende gaat maar door. Een voorproefje van wat we nog krijgen. Op 1 en 15 december gaat het land helemaal plat. Zowat iedereen die ik ken doet mee. Er is iets in gang gezet wat moeilijk te stoppen zal zijn.

     

    http://www.hln.be/hln/nl/9096/Belgie/photoalbum/detail/2113835/1457073/0/Rellen-nationale-betoging-door-de-ogen-van-onze-fotograaf.dhtml

     

    Wishfull thinking. Even grommen, en dan weer terug het hok in ben ik bang.

    • Leuk 1
  2. Ik word met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid dakloos.Pluspuntje is dan wel dat ik eindelijk kan aankloppen bij de schuldhulpverlening. Ben daar vorig jaar al geweest, maar omdat ik een eigen huis heb, ging het feest niet door.Dan drie jaar op een houtje bijten, en dan kan ik weer verder Heb het tot nu toe steeds net kunnen redden, by the skin of my teeth, maar nu is het dan toch einde verhaal binnenkort. tja.........shit happens

    • Leuk 5
  3. Mooi moment om tegen brussel te zeggen, dikke lul, drie bier, geen duppie meer. Uit de EU stappen. Engeland doet mee, Frankrijk ook, die zitten ook tegen het hele zooitje aan te hikken. Einde van een mislukt experiment. Gewoon weer terug naar vroeger, ieder land zijn eigen besonjes, en onderling handelen zonder dat boevencircus, met die achterlijke regeldrang en geldverslindend gedrag.

  4. Ik ben benieuwd...

     

    Break the System: Waanzinnig protest in Nederland lijkt werkelijkheid te worden

    Het massaal op Facebook gedeelde bericht, waarin werd opgeroepen tot een waanzinnig protest, lijkt succes te gaan hebben. Op zaterdag 18 oktober moet een demonstratie onder de naam Break the System werkelijkheid gaan worden in heel Nederland.

    http://www.ninefornews.nl/break-system-waanzinnig-protest-nederland-lijkt-werkelijkheid-te-worden/

     

    Ik ga in ieder geval wel even mijn neus laten zien, kom ik weer eens op de coolsingel. Van feyenoord hoeven we het niet meer te hebben.;) Maar 65000 is natuurlijk niet echt indrukwekkend, dat gelul over zwarte piet leverde meer dan een miljoen sympasisanten op. Dit lijkt mij wel iets belangrijker??

    Maar niks doen is helemaal geen optie natuurlijk

  5. Per definitie zijn alle cursuskutjes bagger. Op bijna elke cursus lopen er wel een paar rond. Weinig ter zake kundig, snel geiriteerd als je ze klem kan zetten/ andere zienswijze hebt. Alnaargelang hun voorkomen was het voor mij interessanter om te zien of ze paringsbereid waren. hahaha ;)

    • Leuk 1
  6. Nou, mooie gelegenheid om die kakkerlakken eens te laten zien dat we dat geetter van de laatste jaren zat zijn toch? Alleen al de uitspraak dat ze met honderden zijn, en spijkermatten tegen de ME neer gaan leggen zou toch al reden genoeg moeten zijn om met duizenden te komen. Maar wel tactisch aanpakken. In een grijs verleden was er behoorlijk overlast van provo's op de dam. Dat werd toen opgerlost door mariniers. Maar die hadden een prachtig strijdplan, die kwamen van verschillende kanten, zodat het spul ingesloten werd. Toen werd het uiteraard gehaktdag :D Nu maar effe kappen met dat zoetsappige gedoe van tolerantie, maar de beuk er in, anders liggen we straks vijf keer per dag met de neus op de grond, en de reet omhoog.

  7. Inderdaad een moeilijke materie[ in het wettelijk kader dan ] Dit zat er inderdaad al jaren aan te komen. De oplossing? De moskeen onder strikte controle plaatsten, en bij de eerste de beste ophitsende woorden gelijk dichtgooien.De IMAM die de boel opruit weer terug naar de zandbak van waar die vandaan gekomen is. Degenen die al dermate gehersenspoeld zijn dat die met die isis vlaggen staat te zwaaien, opsluiten alszijnde staatsgevaarlijk. Liever nog het land uit flikkeren. Subsidies intrekken voorzover die wordt gekregen. Met een stofkam de uitkeringen van de grootste oproerkraaiers doorlopen, en bij de kleinste onregelmatigheid stopzetten, evenals vergoedingen of bijdragen.Daarnaast ook hinderlijk volgen, dus constant in de gaten houden, en bij het minste of geringste oppakken.Desnoods direct de wet aanpassen die dergelijke zaken mogelijk maken. Als er nu niets aan gedaan wordt, is het straks te laat, dus die jaren zeventig mentaliteit als de donder laten varen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...