Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Pg23

Lid
 • Aantal items

  27
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

15 Goed

Over Pg23

 • Titel
  Elementary prepper
 1. Intelligent is een beter woord.
 2. Zou je mij de link van je website willen sturen, ik ben best nieuwsgierig.

   

  DDDirk

 3. Die zag het al aankomen...
 4. Kon ik er maar van leven ;-)
 5. Dat is waar, ik heb zelf een lactose-intolerantie. maar wat dacht je van wecken, bier, wijn, jam?
 6. Een belangrijk punt is wel dat lager en wijn op een bepaalde temperatuur moeten vergisten.
 7. Mijn vader heeft me al geleerd hoe ik wijn maak, ik heb mezelf geleerd echt zelf te brouwen (geen blik, granen malen, x minuten op x temp koken, hop erbij, gist, bottelen etc.) maar kaas maken e.d. kan ik (nog) niet. Ik zit te denken om dit setje te kopen: http://www.brouwmarkt.nl/startset-kaasmaken-luxe-inclkaaspers-p-5003825.html Dat noem ik nog 's onafhankelijk! Het mooie van bier brouwen is dat met in de middeleeuwen het gebruikte om vervuild water drinkbaar te maken. Dat kwam achteraf (dankzij de microbiologie) door het moeten koken. Vaak recepten als 30 min. 60 graden, 15 min. 90 gr
×
×
 • Nieuwe aanmaken...