Ga naar inhoud

Pg23

Lid
  • Items

    27
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Pg23's prestaties

Elementary prepper

Elementary prepper (2/11)

15

Reputatie

  1. Zou je mij de link van je website willen sturen, ik ben best nieuwsgierig.

     

    DDDirk

  2. Dat is waar, ik heb zelf een lactose-intolerantie. maar wat dacht je van wecken, bier, wijn, jam?
  3. Een belangrijk punt is wel dat lager en wijn op een bepaalde temperatuur moeten vergisten.
  4. Mijn vader heeft me al geleerd hoe ik wijn maak, ik heb mezelf geleerd echt zelf te brouwen (geen blik, granen malen, x minuten op x temp koken, hop erbij, gist, bottelen etc.) maar kaas maken e.d. kan ik (nog) niet. Ik zit te denken om dit setje te kopen: http://www.brouwmarkt.nl/startset-kaasmaken-luxe-inclkaaspers-p-5003825.html Dat noem ik nog 's onafhankelijk! Het mooie van bier brouwen is dat met in de middeleeuwen het gebruikte om vervuild water drinkbaar te maken. Dat kwam achteraf (dankzij de microbiologie) door het moeten koken. Vaak recepten als 30 min. 60 graden, 15 min. 90 graden, 30 minuten 70 graden etc. Idee voor jullie?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...