Ga naar inhoud

Cris.is.hoax

Lid
 • Aantal items

  23
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Cris.is.hoax

 1. tja ik ben er nog niet over uit dat bulken, maar dat is omdat ik geen kids heb enzo, met een echte fam. moet je meschien ook meer preppen denk. als ik het goed begrijp dan is het slimste om thuis en onderweg en elders een voorraadje te hebben dus. meschien een ander topick maken, want voor mij maakt het soort shtf lol senario heel erg uit wat voor soort prep je nodig hebt- moet maken- kopen ik zit hier 10 boven amsterdams pijl of hoe dat heet dus zal niet snel wegspoelen bv en mocht er een of andere insane giga tsoenami komen dan hoop ik maar dat ik dat op tijd hoor en snel maak dat ik weg kom, maar dan heb ik dus niets aan mijn kast vol met blikken! dat is mijn punt-ding! hoe bereid je je nou goed voor? vind dat best lastig hoor, snap je.
 2. behalve vers vlees of groente doe ik wel vaker een week geen boodschappen, en soms haal ik ieder dag wat. ik heb ongeveer een schatting gemaakt wat 1 mens op een dag aan calorieen nodig heeft dat x 30 en toen beetje voorraad tellen. theoreties haal ik de maand dan makkenlijk, maar ja theorie en praktijk.... moet wel extra brandstof en wat water hebben dat zal ik morgen meteen halen. ik kan wel beetje koken, mijn vriendin zecht altijd jij kunt van een appel en een ei nog een dinner maken:cool:
 3. Hoi, beetje of topic meschien, maar ik denk dat het elders delited word dus plaats maar hier dan, wat me jarenlang een vreemd gevoel heeft gegeven is dat ik als kind hoorde dat afrikanen een dodenlijke ziekte de julianagriep noemde, ik was veel te jong om ook maar iets van de groote boze wereld te snappen laat staan ziektes maar daar was iets mee, het voelde niet goed. zo'n 15- 20 jaar later is die julianaziekte of juliana griep bekend als aids.... dus toen ik hoorde dat aids niet zomaar een ziekte was maar een mensenlijk gecrieerd eliminatie project, dat in eerste instantie niet eens zo krankzinnige klinkt, want hoe komt een bush bush volk dat niet kan lezen geen kranten tv heeft er nou bij om een dodenlijke ziekte naar onze voormalige koningin te noemen?! heel heel typisch of niet dan. en jaren hebben ze gezecht dat het conspiricy was tot dat oa Bill het openlijk toegaf, zo is het met een hoop zaken helaas en word ook opzettenlijk zo gemanaged zeg maar, er zitten hordes nwo personeel 24/7 op internet allerlij fake verhalen online te zetten en vet te trollen op zaken die mogenlijk het bewustzijn verhogen en mensen crities maken...! je ziet het in de love and licht ak new age comunitie, de vegan en raw comunities enz en preppers hoort daar natuurlijk ook bij want ze zitten overal die luizen je word geboren en groeit op met de gedachten dat als je goed je best doet en aardig en beleeft bent je alles kunt doen wat je wil, want later als ik groot ben dan: ! en dan kom je er achter dat de overheid die gezworen heeft voor jouw gezondheid veiligheid en welzijn te zorgen juist de geen is die dat allemaal opzettenlijk van je afpakt? jouw alleen maar nodig heeft om belasting te innen om hun krankzinnige speeltjes als HAARP enz te bekostigen? nou lekker dan! dat is te veel voor een hoop mensen en willen ze niet weten. dat kunnen ze gewoon mentaal niet verwerken....lijkt me ultieme prepper kennis maar goed. SHTF een senario dat een paar duizendjaar geleden al in gang is gezet, dat wij als humanisten echte mensen al zo lang voor de gek worden gehouden en misbruikt door een stel idioten is gewoon te veel voor de meeste mensen om te kunnen acepteren. je kunt het wel niet leuk vinden, vind ik ook niet maar ja shit happens en daar kun je dan maar het beste mee om proberen te gaan. blijf nuchter en onderzoek zelf, bereid wat voor maar aub geen paniek! wijs niet per acuut informatie af omdat jij dat niet 123 kunt begrijpen of verwerken! dat is niet dom maar gevaarlijk!
 4. ben mun topic kwijt, even overnieuw dan maar. Waarom preppen voor 30 dagen? dit is geen getrol maar een serieuze vraag! net nog even keuken kastjes uitgeruimd en nu nog meer overtuigd dat een normaal mens zozio voor een maand wel droogvoer-eten in huis heeft. (reist, pasta, meel-panekoekenmix,aardappelpuree) wat kruiden en potjes tomaat-championnesaus paar pakken sap- fris en fles spa rol koekjes en pot pindakaas, notenpasta kom je end mee. gebrek zou dus zijn water en electra - licht, koken heb klein campingbrandertje, en megabak waxine lichtjes en fondue brander+ fles spiritus. waarom ik dit vraag is omdat ik juist op boodschappen aan het minderen ben, gooi altijd veel te veel weg vandaar mijn antie hamster gedrag. extra gasvulling voor de brander en extra fles spiritus + paar pakken water en in echte nood is het al genoeg. blijf overtuigd dat de meeste mensen veel te veel vreten en makkenlijk een maandje met wat minder kunnen. p.s. volgens mij zit er iets van 5-6 liter water in je wc spoelbak wat schoon drinkwater is! (poep je maar op een emmertje met zand )
 5. lol die heb ik ook ff gehaald, mooi prijsje 10 euro had ik al in me hoofd, 20e+ is echt te veel
 6. Gewoon vaak bij de kringloop winkel of zo iets langs gaan, laatst gek lampje wat je handmatig kunt opwinden gekocht, 10 bij de lild ooit, was 5 euro daar toch leuker en doet het best goed. ik heb wat basis spul en verder alles waar ik tegenaan loop wat me handig lijk en ik geld aan uit wil geven koop ik, er is een te groote hype op preppen en daar doe ik niet aan mee!
 7. Alex Jones is een shill btw dus met een emmertje zout nemen, maar je kunt zelf wel wat doen al lijkt het dat het niet veel bijdraagd. 10 jaar terug lachte ze ook als ik met bbq zelfgemaakte sousjes maakte en zo, zelf pizza maken, is niet aleen gezonder maar vooral ook zoĆ³ veel lekkerder! eet maar lekker al die troep hoor, nu vragen ze, go wat voor creme's enzo gebruik jij? jij veranderd ook niet he, sport zeker veel of? lol niets! op mij geen vieze smeersels, moet wel weer sporten eigenlijk, beste persoonlijke conservering is geen toevoegingen! laat ze maar lachen joh, nu kunnen ze dat nog, straks niet meer als ze iets te veel botox in hun snuit hebben voor hun 30e!
 8. SHTF de regering heeft nu nog wel wat klootjes volk nodig dus niet alles meteen platmaaien, maar geloof me maar dat je met clonen en robots heel ver komt en dan niet zo veel klootjesvolk meer nodig hebt... de love hate relatie met Hollanders: omdat ze zo lekker nuchter zijn...
 9. Weet niet of ik nou moet lachen of huilen, wat triest is dit, de paus-jesuiten-vaticaan die condooms verbied maar bill die van de paus-jesuiten-vaticaan flink moet doneren anders word i zelf geilimineerd, op deze wijze dan toch aan geboorte beperking doet lol... weard! ps. zat er niet genoeg gif in zijn antie aids spuitjes?
 10. met alle respect maar dat is compleete nwo bull...! net als voedselgebrek, er is genoeg ruime en eten voor alle mensen, er is alleen niet genoeg "winst" voor alle hebberige gekken. ze kunnen met een week heel Afrika in een paradijsje veranderen met HAARP als ze willen, maar dat willen ze niet dus. (lekker 2e koufrond nu hierzo, ook door handmatig door haarp gecrieerd btw) oja dat was hem! er is genoeg voor ieders nood, maar niet voor ieders hebzucht!
 11. gewoon goed opletten, mensen verliezen hun bonuskaart vaak, ik gebruik al jaren een gevonden kaart van iemand anders ben ook van contant betalen, gewoon voor het overzicht vind ik pretiger, soms heb ik niet genoeg en zeg dan, bewaar me spullen aub, ff pinnen buiten de winkel! lol, vinden ze meestal niet zo leuk, nou ja graag of niet, kan ook naar andere winkel gaan, maakt mij niet uit, hun wel als het goed is.
 12. Hallo, is een SOL niet afdoende? krijg je veel meer verschillende mineralen binnen SOL is een verzadigt water van schoon-zuiver zoutoplossing liefst iets als himalaya zout. is ook wat sneller klaar, gewoon wat zout in schoon water doen als het zout niet meer oplost heb je dus SOL.
 13. Hoi JB, omg dat was zo een filmpje waard geweest! bijna keukenkastje in de hens ook nog, dacht kan wel ff op aanrecht 3 stokjes kan nooit hard branden... lol, tja zo leer je weer wat he, en beste is dat ik mijzelf nou heb overtuigt dat het echt werkt
 14. Ok, wilde al tijdje zo'n ding maken = rocket stove maar ik heb geen lasapparaat. zag ik in de winkel een rol aluminiumtape dat oa: beschermen, repareren, sluiten en nog veel meer! reparatie van luchtkanalen, zink, dakgoten enz. dacht leuk kan ik een rocket stove in mekaar plakken. blikjes verzameld, kleine droge takjes, voor de verwarming gezet ook nog, blikjes uitgeknipt vast getaped en 4 takjes er in, ding fikt als een tirelier! net ff te goed aluminium smelt dus lol, takjes echt niet dikker dan van die chineese eetstokjes... dat tape werkt dus voor geen meter laat los als het te heet word, dat wilde ik ook nog ff zeggen. Was wel leuk testje, even kijken wie er voor me kan lassen, dan maak ik een echte van blik, ding doet het echt giga goed op paar stokjes al dus.
 15. Hoi Tom, ik eet niet veel brood-granen maar dit brood maak ik wel soms, en nog simpeler gewoon met beetje water en citroensap uit flesje en een theelepel baking soda van de Chinees, dat oranje pakje wat voor van alles en nog wat handig is. dus bloem-meel, evt.snufje zout theelepel baking soda en scheut water met citroen even kort roeren en 15-25 min in de oven klaar! als je er soort noten-vruchten brood van maakt kun je dit buiten de koelkast zeker 4 dagen bewaren en is nog lekker! volgens mij als je geen boter of olie gebruikt kun je het wel een week bewaren maar word dan wel erg hard denk ik.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...