Ga naar inhoud

Schippertje

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Schippertje

  1. Ik heb zelf ook me fiets geprepareerd dat ik veel kan meenemen, misschien goeie tip: een fietskar! ik ga in de zomer wel eens met de hond weg en dat gaat die in de kar. Maar in het geval van nood kan ik er veel in kwijt en zo veel zwaarder fiets het niet als je éénmaal op gang ben:).
  2. voor wie wat zwaars wil maar geen zwaar budget heeft: https://www.troostwijkauctions.com/nl/vrachtwagens/02-17404-554/ Houd deze veilingsite in de gaten mensen vanuit het leger depo in Thorn, Er word heel veel ex amerikaans leger matriaal verkocht, onder andere water dichte boxen kleding van alles maar ook grote 6 wiel aangedreven trucks en pick ups verkocht. betere kwaliteit vind je niet! groeten Schippertje
  3. Voor mij toch wel het water, ik ben zelf binnenvaartschipper En mocht het hier wat te heet onder de voeten worden door doordraaiende menigte dan neem ik mijn toevlucht aan boord. Een schip is goed te verdedigen, je hoeft niks achter te laten bij vluchten (je vaart gewoon weg),gigantisch veel ruimten ivm proviant. Is mijn werkschip wel een log kadaver van 70 bij 9 meter, maar heb ook een jachtje van 8 bij 2,50 die ik ook helemaal als Bug Out Boat heb uitgerust;).
×
×
  • Nieuwe aanmaken...