Ga naar inhoud

notafbiagent

Lid
 • Aantal items

  23
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door notafbiagent

 1. op die manier had ik er niet naar gekeken, goed idee. hennep zaden heb ik al maar toch maar eens kijken of coca te verbouwen is :-)
 2. varend schip? dat is stukken beter.
 3. wat ik er van begrepen heb , heb je enorme oppervlaktes nodig om in eigen verbruik te voorzien. beter gebruik je die grond om eten te verbouwen.. ondanks dat ik roken te gek vind, (ex zware roker) denk ik dat stoppen de enige optie is. als je al niet de rruggegraad hebt om te stoppen met roken, hoe moet je dan verantwoordelijk omgaan met je schaarse water en eten vooraad.
 4. valt wel op ja, ze zien me al varen, met mijn blote bierbuik op witte hartman tuinstoel op het dak, in de ene hand mijn kruisboog en in de andere een fijn geprepte koude halve liter schultenbrau
 5. de eerste generatie had ongeveer de levensduur van dertig jaar , maar kan ook langer zijn, ligt aan kwaliteit. in Amsterdam liggen er nog steeds betonnen boten uit WOII. er kunnen bij slecht gebouwde arken wel van luchtbel tot luchtbel lekken ontstaan. maar die zijn te dichten. mijn grootse angst is dat een vloedgolf de boel door midden breekt.
 6. betonnen arken brengen geen onderhoud nodig. je hoeft dus niet naar een helling. wel kan het zijn dat je een reparatie nodig hebt. maar over het algemeen gaan ( nieuwere) betonnen arken wel wen mensen leven mee
 7. heb ruimte en ben er mee bezig, twijfel alleen of ik het water uit het kanaal kan gebruiken. ik zit in een behoorliijk industrieel gebied
 8. goeie, heb ik ook over na gedacht, hoop dat de trashy uitstraling van ons geheel de boel een beetje afschrikt.
 9. in theorie wel. voor mijn locatie gaat dat niet lukken ook ivm kanalen. oversteken.
 10. beetje wel ja maar zes meter breed rechthoekig beton, achttien ton water verplaatsing. helaas zit je vast aan je boeg snelheid.
 11. Bedankt voor het meedenken. laten slepen is de enige optie, alhoewel dat ook riskant is. Ik blijf denk ik maar drijven waar ik drijf.
 12. geen kelder is inderdaad jammer, wel een kruipruimte van 1,20. Het is een betonnen ark, verplaatsen zou kunnen, maar dan zou ik een sleepboot moeten bezitten. Wil ik graag maar is helaas financieel geen optie.
 13. Ik ben benieuwd na meningen over het wonen op een woonark, als de pleuris uitbreekt. De voordelen, in mijn geval. Boot slechts over het water of over smalle steiger bereikbaar. Veel water om te zuiveren. Veel watervogels die redelijk makkelijk te vangen zijn. Grote opslag onder de vloer Nadelen, in mijn geval. Weinig ruimte om eten te verbouwen, slechts in potten. Muren gemaakt van hout. Mocht waterspiegel langzaam stijgen, kan ik touwen vieren, mocht er een vloedgolf komen ben ik gelijk game over. Als iemand aanvullingen of vragen heeft hoor ik het graag.
 14. Ik denk dat de Sparta het niet lang vol houd. Zover ik weet zijn deze niet berekend op deze snelheden, dus de betrouwbaarheid zal stukken lager worden. Mocht je toch deze snelheden willen halen op een oldtimer brommer zal ik eerder een kreidler of zundapp nemen, daarvoor zijn grotere cilinders e.d om makkelijker te krijgen. Van emp weet ik nog niet zo veel, maar heeft je bobine daar ook geen last ?
 15. 250k beginnen ze net een beetje warm te lopen
 16. Wij hebben een Volvo 145 uit 1970 Met meer dan 1'2 miljoen op de teller zowel benzine als lpg. Wel eens pech gehad maar altijd ter plekke kunnen fixen. Verder nog een grote jaren zestig Amerikaan ook fantastisch maar iets dorstiger
 17. Mocht het nodig zijn kan ik mijn houtenvloer voor mijn ramen timmeren/schroeven. Verder hardhouten balken op vooraad om de boel te beschermen. Houtenvloer is een mooie manier van planken opslaan.
 18. Koop een boot werk je dood. Meer hoef je niet te weten. (bron:bezit meerdere boten)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...