Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Martha

Lid
 • Aantal items

  10
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

15 Goed

Over Martha

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee
 1. Ik zorg er altijd voor dat ik van alles wat ik ook maar nodig denk te hebben sowieso veel voorraad heb. Momenteel heb ik o.a. drie paar wandelschoenen schoenen op voorraad, vijf broeken, drie praktische rokken, dertien truien (zowel dik als dun), drie leggings en natuurlijk sokken, onderbroeken) en ander ondergoed(o.a. thermo ondergoed. Het gaat er niet om om er mooi uit te zien, maar om het nut van kleding en schoeisel. Dus praktische kleding is voor mij een must! Door online te shoppen kun je vaak kortingscode's op internet vinden en dan kun je de kleding goedkoper krijgen. Bovendien kun je
 2. Jumbo zoals je wellicht al hebt gelezen;-) maarja, kort houdbaar voor de afwisseling zullen we maar zeggen, hè;-) Heb je het inmiddels al geprobeerd?
 3. Veel eten uit blik en potten. Of bijvoorbeeld gepasteuriseerde melk en 'droge' producten etcetera., zulke dingen allemaal. Ik denk voor zo'n 4 tot 5 maanden mits ik niet teveel eet en allemaal netjes gesorteerd in kasten gezet.
 4. Tip: veel supermarktketen geven producten gratis weg als de THT de volgende dag is. Zo kun je als je een beetje vroeg opstaat een dag gratis zuivel binnenkrijgen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...