Ga naar inhoud

flevolander1988

Lid
 • Aantal items

  31
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee

flevolander1988's Achievements

Elementary prepper

Elementary prepper (2/11)

10

Community reputatie

 1. Even een vraag: Wanneer spreken we volgends jullie over een SHTF? Wat zou er deze dagen moeten gebeuren om dat te kunnen roepen?
 2. Lang geleden dat ik op deze site ben geweest. Anyways, ik kreeg een beetje een 9-11 gevoel, en dat heb ik nog steeds. Natuurlijk is het totaal niet met elkaar te vergelijken. Maar ik heb net als velen van jullie het gevoel dat dit welleens het begin van wat groots kan zijn. Helaas heb ik wegens financiele omstandigheden niet kunnen preppen. Maar mocht er nu een derde wereldoorlog komen dan heeft preppen denk ik weinig zin gehad. 1 bom en wij (Nederland) zijn weg.
 3. flevolander1988

  Huisvesting?

  Ik woon met me vriendin en onze honden in een vrij groot rijtjes woning. Grote voortuin,Achtertuin, 2 grote slaapkamers,1 middelgrote slaapkamer. Giga zolder met vaste trap. Enige minpunt is dat wij geen kelder hebben.
 4. Met incasseren bedoel ik ook oa ontwijken en dan terug slaan. En het liefste loop ik er ook voor weg hoor. 1 verkeerde klap en je zakt in elkaar als een pudding.
 5. Ik ben opgegroeit in een klein dorpje en daar hadden wij in een bos een ondergrondse hut die er al jaren lag. Wie het heeft gemaakt zijn we nooit achter gekomen. Maar je kon er makkelijk met een groepje in en waren ook tunneltjes onder de grond kon je in kruipen etc. Je had zeg maar 3 of 4 kleine ruimtes waar je via een tunneltje kon komen. Wij gingen er meestal fikkie steken en btje kattekwaad uithalen haha.
 6. Ik heb een beetje gekickboxt en kan wel een beetje van me af slaan. Het gaat er niet om hoeveel je uitdeelt,maar hoeveel je kunt incasseren. "Rocky" . Het verschilt echt per persoon wat presies bij je past. Maar wat zelfverdediging betreft bestaan er geen grenzen vind ik. Doe wat je moet doen om niet in coma/dood getrapt te worden
 7. Lelystad is ook echt een klote stad dat helaas ook nog eens in mijn paspoort staat @chulodogo.
 8. Hangt van de situatie af. Al heb je 10 jaar aan water en voedsel liggen, Alles raakt een keer op en dan doe je "ALLES" om te overleven. Ik laat de mensen van wie ik hou niet sterven van de honger als ik weet dat er ergens nog iets te halen valt.
 9. Erg handig om te lezen dit aangezien ik ook een beginnende (Budget) Prepper ben. Denk dat ik als eerste een goede waterfilter ga aanschaffen als me geld het toe laat. Voedsel zijn we al een beetje mee bezig.
 10. Ik ben nergens echt goed in. Ben totaal niet handig ofso. Dat is ook 1 van de redenen dat ik op deze site zit. Ik hoop hier namelijk veel te leren van jullie (H)
 11. Ik probeer zolang mogelijk bij me eigen thuis te blijven met me vriendin,honden en dan zorg ik ook dat me ouders,broertje en zusje hier zijn. (Wonen 10 min verder). Bij een echte SHTF (Langdurige stroom uitval?) zal men er alles aan doen om te overleven. Ik hoop dat ik op dat moment voldoende voedsel en spullen (Water is geen probleem) heb om het zo lang mogelijk vol te houden,Maar anders is het "Nood breekt wet" en zal ik er ALLES aan doen om te overleven met me naasten. Leuke discussies trouwens, Erg interressant om te lezen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...