Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

renone

Lid
 • Aantal items

  17
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Goed

Over renone

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. zie ze ook wel eens staan maar meestal zijn die rubbers ertussen verteerd,of bijna.... enig idee of die los te koop zijn? en hoe deden ze dat vroeger? hadden ze toen ook rubbers ertussen?
 2. Echt n pracht exemplaar !!!
 3. The greatest deception men suffer is from their own opinions.....

 4. ik heb lampolie gehaald en spiritus ga zowel mn `fondue` brander als mn oude pertoleum stelletje binnenkort even proberen,hoelang t duurt voor ik bijv. water aan de kook kan krijgen enz. en vrijdag ochtend nog ff naar de kringloop
 5. Ja da heb ik ook,er zitten soms hele goede en gewoon nieuwe messen en bestek bij die niet of nauwelijks beschadigd zijn.... Mensen gooien alles maar weg wat ze niet kunnen of willen gebruiken in deze weggooi maatschappij,terwijl het best door iemand anders een 2e leven kan krijgen en nog vele jaren mee kan gaan lang leve de kringloop
 6. hahaha bedankt voor de tip kan geen kwaad om dr een te hebben,heb ook kids in huis,dus je weet maar nooit
 7. ja ik heb n petroleum stelletje van mn moeder, die heeft er nog n stuk of 4,maar k heb m zelf eigenlijk nooit gebruikt. Ben ook net nieuw tot het `preppen` dus ben nu eigenlijk pas meer gaan nadenken over bijv. wat als de stroom gas /licht uitvalt?
 8. oke bedankt voor de snelle response ! zou ik hem eventueel kunnen ombouwen tot iets anders ,zodat ie op een andere vloeistof kan branden?? alle tips en suggesties zijn welkom het onderplaatje en de standaard en het brandertje zelf zijn allemaal volledig los van elkaar
 9. Gisteren heb ik dit stoofje/brandertje opgepikt bij de kringloop.... [ATTACH=CONFIG]3101[/ATTACH] Beetje stoffig en het brandertje (middenstuk) zelf een klein beetje roest,maar dat kan ik wel weghalen. Welke brandstof kan hier het beste in?? ik dacht zelf aan lampenolie Iemand n idee of tips? voor 2 € kon ik m niet laten staan,er kan een redelijk grote pan op !
 10. fiber glass? is dit gewoon van dat gele glaswol isolatie materiaal? en hoe vaak kan je dit (her)gebruiken? Zag btw ook nog n leuke van een axe deo spuitbusje :
 11. Dit is waar.... het is vaak binnen een paar minuten gebeurd !
 12. renone

  Palmin kokosvet

  Kokos kan je ook heel goed gebruiken voor een droge huid en beschermd je huid tegen weers invloeden. Gebruik het zelf regelmatig je huid word er zacht en soepel van
×
×
 • Nieuwe aanmaken...