Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

PatriciaL

Lid
 • Aantal items

  12
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Goed

Over PatriciaL

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. Hier alle drie getekend, 20765 handtekeningen ondertussen.
 2. ik loop regelmatig met de hond op de brunssummerheide
 3. Lijkt mij dat het bellen met een afgeschermd nummer geen kwaad kan. Het ligt er ook een beetje aan op wat voor manier de brief slecht opgesteld is, ik ken zelf mensen die zo dyslectisch zijn als maar kan, maar die in werkelijkheid menigeen nog wat duidelijk kunnen maken. Maar inderdaad, niet meteen je opsec opgeven.
 4. Ik heb de cursus bij het rode kruis gedaan, na twee jaar vrijwilliger geweest te zijn daar, kan je de cursus kosten terug krijgen. Geeft meteen praktijk ervaring.
 5. ik kan in de kelder zitten als ik wil Waterhoogte in jouw buurt Op jouw locatie is geen overstroming mogelijk. Jouw locatie ligt in een gebied dat niet kan overstromen vanuit de zee of de grote rivieren vanwege de hoge ligging.
 6. Zoals OBL-Rien al zegt, is werk niet echt te krijgen zonder vaste woon-of verblijfplaats. Van de andere kant, als je al werk hebt, zullen ze je om die reden niet ontslaan. Grotere problemen krijg je als je naar de tandarts/huisarts of erger moet, Zonder inschrijfadres namelijk ook geen ziekenfonds. Hoeveel vrienden je overhoudt als je daar te vaak langs gaat... Ook dat is maar afwachten natuurlijk. Van de andere kant leer je dan wel je echte vrienden kennen. Zit je bij de buurt van een ikea, dan kan je je daar gratis lid maken, en dus ook gratis koffie krijgen, de ruimte is meteen verwarm
×
×
 • Nieuwe aanmaken...