Ga naar inhoud

PatriciaL

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Nieuwsbrief
    Ja

PatriciaL's prestaties

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

10

Reputatie

  1. Ik heb de cursus bij het rode kruis gedaan, na twee jaar vrijwilliger geweest te zijn daar, kan je de cursus kosten terug krijgen. Geeft meteen praktijk ervaring.
  2. ik kan in de kelder zitten als ik wil Waterhoogte in jouw buurt Op jouw locatie is geen overstroming mogelijk. Jouw locatie ligt in een gebied dat niet kan overstromen vanuit de zee of de grote rivieren vanwege de hoge ligging.
  3. Zoals OBL-Rien al zegt, is werk niet echt te krijgen zonder vaste woon-of verblijfplaats. Van de andere kant, als je al werk hebt, zullen ze je om die reden niet ontslaan. Grotere problemen krijg je als je naar de tandarts/huisarts of erger moet, Zonder inschrijfadres namelijk ook geen ziekenfonds. Hoeveel vrienden je overhoudt als je daar te vaak langs gaat... Ook dat is maar afwachten natuurlijk. Van de andere kant leer je dan wel je echte vrienden kennen. Zit je bij de buurt van een ikea, dan kan je je daar gratis lid maken, en dus ook gratis koffie krijgen, de ruimte is meteen verwarmd, mooi meegenomen. Op zaterdag is het op veel plaatsen markt (uitgaand van het idee dat je door de week werkt), als je daar aan het einde van de dag bent, blijft er veel liggen van eten dat niet verkocht is. Zorgen voor wat lege flessen, en bij de supermarkt of zo even vragen of je naar de wc mag, en daar meteen je flessen vullen met water. Douchen bij een truckstop (weet niet of die nog steeds gratis zijn, is al een tijd geleden dat ik daar wel eens stopte). Ben benieuwd naar de ideeën die er verder nog komen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...