Ga naar inhoud

fallout020

Lid
 • Items

  10
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

fallout020's prestaties

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

10

Reputatie

 1. ik?.. hier heb ik geen plan voor helaas .. ergens hoop ik dat zoiets hier nooit kan gebeuren , ik zou wel wel wegwezen ook zonder plan als nu het geval ; hoogbouw lijkt zeer gevaarlijk iig.
 2. Ik heb geprept voor max 90 dagen.. Waterfilters, zonnepanelen, voedsel... Als dit zou gebeuren zou ik vluchten richting platteland, eigenlijk geen plan voor liggen maar ik zou wegwezen uit een stad vol hoogbouw en dus snipers iig.
 3. Hoi allemaal, ik beschouw zelf de grootste bedreiging van de huidige maatschappij de grote crash ( de reset ) van het wereldwijde geld ( schuld ) systeem Er zijn ook best veel redenen om aan te nemen dat dit staat te gebeuren. Denken jullie dat dit kan gebeuren, en op welke termijn? Hoe zou de situatie dan eruit zien?
 4. ik ben ook erg op zoek naar een (klein) windmolen systeem als backup, mag ik vragen wat jij heb staan aan windmolen en waar het eventueel te koop is?
 5. katadyn filter.. of steripen sidewinder zou iets kunnen zijn voor 8000L
 6. Met je eens, veel te duur voor normaal gebruik. Heb een paar tiental gekocht, voor de zekerheid, omdat ik ze kan opslaan en vergeten. Als het er ooit van komt vertrouw ik erop dat ze het doen. Denk wel dat volle battijeren een nuttig en waardevol ruilmiddel kunnen zijn.
 7. Ik dacht ook dat li-ion altijd 3.7 was.. Deze zijn echt 1.5v, ze noemen het 'ultimate lithium'. Wellicht is het niet li-ion maar iets ander soort? bv; http://www.amazon.com/Energizer-Lithium-1-5V-Energy-Batteies/dp/B001INF2L0
 8. Had um al gepost in de dagboek topic maar door deze thread ben ik op idee gekomen voor lithium AA batterijen. Energie komt volgens mij altijd van pas Ze ontladen volgens de producent nauwelijks, zijn vrij klein, nuttig en waarschijnlijk ook goed te ruilen. Wellicht dat ik nu ook voor een Steripen ga sparen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...