Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

McCrocket

Lid
 • Aantal items

  14
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Goed

Over McCrocket

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. Echt!!!! water-vocht bestendig heb ik niet met blikken oid gedaan, maar met heeeeel dierbare foto,s en belangrijke papieren. En dat is vacumeren met een vacumeermachine ( net zoals vis,vlees of groente). Eerst getest met Krantenpapier en folders op de volgende manier, Stroken geknipt van folders en krantenpapier, deze gevacumeerd, nog een keer extra zak eromheen en ook gevacumeerd. dit pakketje heb ik in een emmer water gesmeten en meer dan een half jaar buiten laten staan in weer en wind (herfst en winter). Daarna open gemaakt, en kwam er weer perfect en droog uit. Nu dus een pa
 2. Kids zijn 26 en huisje boompje beestje, verder alles netjes voor elkaar maar mischien toch wel even kennis laten nemen van eventuele voorbereidingen op onvoorziene situaties. Wat ze ermee gaan doen? de keus is geheel aan hun natuurlijk.
 3. N.a.v. dit draadje zijn we nieuwschierig geworden naar het boekje en de tips die erin staan. Dus nu besteld bij Bolletje (2 stuks) 1 voor ons en 1 voor de kids. Kunnen ze zich mischien ook een beetje inlezen in de materie "preppen" (baat het niet schaad het niet).
 4. Omdat we ook begonnen zijn met preppen hebben we afgelopen week de kasten maar eens nagekeken en alles op houdbaarheidsdatum gecontroleerd en gesorteert. En ja hoor een blik ham met einddatum Jan. 2010 gevonden, we wilden het eerst meteen weggooien maar toch maar even opengemaakt om de ham te checken. het zag er prima uit en de geur was goed, kreeg meteen trek en hebben beide (lachend) een stuk opgegeten. Niet ziek geworden en we leven nog.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...