Ga naar inhoud

Rapid

Lid
 • Aantal items

  12
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Rapid's Achievements

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

11

Community reputatie

 1. Scheelt kwa prijs dus niks per liter. Pakken nemen minder ruimte in, maar flesjes zijn veel handiger om mee te nemen.
 2. Prepper weken bij de AH, vanaf maandag 8 april: Tonijn Princess (99cent per blik) AH maaltijdsoepen (99cent voor 800ml!) Bonduelle groenteconserven 150-200 gram (2 stuks/99cent) Snelkookrijst 400 gram (2stuks/99cent) AH Hygiënische doekjes (99cent) Sultana (99cent) En nog vele aanbiedingen zoals hierboven, laat wel wat voor mij over svp Bonus tip: Euroshopper water (9 flesjes x 0,5 liter voor € 1,05) Slechts 12 cent per halve liter.
 3. Knakworstjes ook altijd goed, iets minder gezond maar koud ook wel goed te eten! Tonijn trouwens komende week in de aanbieding bij AH (99cent per blik) Ook maaltijdsoepen in de aanbieding (99cent voor 800ml!)
 4. Ik ontbijt sinds enkele maanden met een shake, hier doe ik melk, eiwitpoeder en fijn gemalen havermout (oats) in. Gebruik het op het moment puur voor sport/gezondheid, maar het is ook een hele makkelijke manier om aan de goede kcal te komen. Kan tevens ook prima met water in geval van SHTF, heb dus ook een mooie voorraad daarvan achter de hand. Tip van pannenkoeken is ook heel nuttig, even water erbij en klaar. Ook (maaltijd)soepen kunnen prima dienen als lunch. Blikjes tonijn met wat mayo/curry etc etc
 5. RFID chip in briefgeld? Really? bron? Maar dan weten ze in welke winkel je iets gekocht hebt, nog steeds niet wat. Ja, als ze het echt willen weten komen ze er misschien achter, maar zover gaat het gelukkig nog niet.
 6. http://www.telegraaf.nl/overgeld/consument/21246045/__Record_pinbetalingen__.html Vooral voor kleine bedragen werd meer met een pinpas afgerekend. Ruim 778 miljoen transacties (bijna een derde van het totaal) bedroegen niet meer dan 10 euro. Het jaar ervoor waren dat er nog 110 miljoen. Nav dit topic heb ik besloten alle boodschappen en kleine bedragen met cash af te rekenen. Begin vd week pin ik een vast bedrag en het heeft alleen maar voordelen! 1) Het bespaart geld! 2) Overzicht makkelijker door minder pin transacties bij internetbankieren 3) Niet traceerbaar waar je je geld aan uitgeeft.
 7. Ik heb niet zoveel met complot theorieën maar zoals het de laatste jaren gaat lijken de 'believers' steeds meer gelijk te krijgen. Eerst al de schandalige invoering van de euro, daarna het 'referendum' over de Europese grondwet waar gewoon alle democratische principes overboord worden gegooid en het afgelopen jaar zou wel eens de boeken in kunnen gaan als het jaar dat Nederland bijna al z'n soevereiniteit kwijt is geraakt aan Brussel. De PVV heeft meerdere malen voorgesteld/geëist dat er een referendum zou komen over de EU, maar de andere politieke partijen lachten hem nog net niet in het gezicht uit. Bij de verkiezingen was de Europese Unie dan ook nauwelijks een thema. Het is een triest zooitje hier in Nederland. Ik geef het nog een paar jaar voor hier de eerste mensen het niet meer pikken, op dit moment heeft men het (nog) te goed. Een andere manier zoals het er momenteel in Griekenland aan toe gaat zie ik niet gebeuren helaas, daarvoor hebben ze teveel macht en zijn er te weinig mensen die zelf nadenken.
 8. Rapid

  Stress

  Kalmeringsmiddelen (medicatie) voor mij als eerste keus. Mocht de hell echt echt los barsten helpt adrenaline je de eerste tijd wel door. Fysieke en mentale conditie zijn overigens ook hele belangrijke aspecten die eigenlijk altijd in orde moeten zijn, scheelt een slok op een borrel ;-)
 9. Ik heb zelf al jaren kleding van Fjallraven. Kwaliteit is uitstekend en de winterjas (g1000) draag ik nu dan ook al 3 jaar zonder enige problemen. T-shirts ook perfect, pasvorm en katoen van hoge kwaliteit! Broeken kan ik je (nog niet) mee helpen maar staat hoog op m'n verlanglijst. Tip voor als je van plan bent een jas of iets dergelijks te kopen; ga even langs een Bever winkel en pas het. Vervolgens op internet vaak veel voordeliger te vinden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...