Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Blik(voer) op oneindig

Lid
  • Aantal items

    998
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Community reputatie

381 Uitstekend

1 Volger

Over Blik(voer) op oneindig

  • Titel
    Specialist

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Introductie

Sinds 911 naar waarheden aan het zoeken. Sinds een aantal jaar bezig met 2012 scenario's, vooral met voorspelde zonneflairen eerste helft 2013. Sinds een halfjaar actief bezig met preppen. Gezin bestaat uit 2 volwassen veganisten en een hele troep verschillende "opraapdieren". Dankt iemand het af? Dan vindt het bij ons een tehuis. Bijt ie? Bij ons niet. Ligt het aangereden op straat? We rapen het op. Zo hebben we inmiddels een hele kolonie gezonde en heel oude dieren. Geprept voor half jaar met blikvoer en waterflessen. Daarnaast schoonwatervoorraad van 3000 liter. Filtersystemen. Zonnepanelen, zonnecollectoren. Zaden op voorraad, moestuin, kennis van eten uit de natuur. Koken op hout, houtvoorraad, koken op gasflessen. Licht op petroleum, kaarsen, noodstroomgenerator, dieselvoorraad. Auto's zonder elektronica. Ruilmiddelen, een stuk land. Tevens een geprept en bevoorraad vervoermiddel om weg te kunnen. Wat er ook gebeurt, ook al is het niets, dan heb ik toch een lekkere voorraad. Hamsters waren altijd al mijn favoriete huisdier ;-) En ach, morgen kan ook ik me te pletter vallen van een ladder. Dus alles is relatief. Wat ook relatief is, is principes. We trachten 100% veganist te zijn, echter dat is een utopie. Als ik autorijd, dood ik ook vliegen. We blijven realistisch, en ook in een SHTF situatie kan een mensch totaal anders reageren of moet een mens heel anders reageren dat hij wil. Ik zeg dit omdat er veel hypothetische situaties op het forum worden geschetst. Mijn mening is dat je niet kunt weten nu hoe erg het wordt en waartoe je gedwongen wordt. Ik zal altijd zo dicht mogelijk bij mijn principes blijven, maar tracht in alles realistisch te blijven.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...