Ga naar inhoud

Erelijst

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 07/23/21 in Posts

 1. Ach, veel, heel veel mensen zijn niet eens in staat om.analytisch een situatie te benaderen. Hebben dat ook nog nooit geleerd. Het is allemaal onderbuik gedoe. Daarom doen die schreeuwer partijen het ook zo goed. In gaan op de gevoelens van? ongenoegens, mislukte levensdoelen, gebrek aan onderwijs? De massa denkt niet! volgt blindelings, om vervolgens iedere minderheid de schuld tegeven, voor hun eigen tekortkomingen.
  3 punten
 2. Mede forumleden die mij persoonlijk hebben ontmoet weten allemaal wat mij overkomen is, wil jij mij kwaad doen, geeft niet dan kom ik bij jou. Ook als het een instantie van de staat is. Het probleem is , grootste gros van de Nederlandse bevolking zijn schaapjes, die doen wat er opgedragen word, terwijl ze donders goed weten dat het niet klopt. Denk dat ze gemiddeld één chromosoompje meer hebben dan een koe, anders hadden ze ook nog in bed gepoept.
  2 punten
 3. In Italie en Griekenland zijn ze ook massaal de straat op gegaan tegen de vaccinatiedictatuur.. Maar wat als scanderen en spandoeken niet helpen? Als gewillige schapen in de rij aansluiten?
  2 punten
 4. Sterker nog, ik heb het idee dat ze 'verzet' gebruiken als versnellings-mechanisme.
  2 punten
 5. Je kunt het oneens zijn met "het systeem", (en dat ben ik het ook ) maar tegelijk doe je er goed aan je te realiseren dat er altijd "een systeem" zal zijn. Te proberen het omver te werpen zal in 99% van alle gevallen mislukken. Mislukt het, dan wordt het systeem sterker. Maar als het dan toch lukt, wel dan heb je een nieuw systeem waarvan je nog maar moet afwachten of het beter is dan het oude. (Want laten we wel zijn, de kansen dat uitgerekend jij het nieuwe systeem mag vormgeven is vrijwel nihil. Of je het zou kunnen nog maar daargelaten) Dus geweld gebruiken tegen een systeem... nee dank U, mij niet gezien!
  2 punten
 6. Precies. Je merkt er niet veel van omdat de meeste mensen niet op een doel lijst staan. Pas wanneer je gezocht wordt zul je waarschijnlijk pas merken hoe dicht het net al is.
  2 punten
 7. Om ff terug te komen op de oorspronkelijke titel. In principe denk ik dat we daar niet ver vanaf zitten als het qua maatregelen erger gaat worden, als we er met alle maatregelen niet gewoon al midden in zitten. Als we kijken naar West-Europa (waar Nederland dan qua maatregelen een beetje achteraan hobbelt) lijkt het steeds meer op China.... of nog beter gezegd..... het lijkt steeds meer richting 1984 te gaan.
  2 punten
 8. Hallo, Ik ben sinds enkele weken bezig met preppen van o.a. macaroni, ingeblikte groenten, proteine poeder en water. Echter kom ik tot de conclusie dat macaroni niet te bereiden is zonder warm water. Wat nu als de stroom/gas voor langere tijd uitvalt, op welk eten kan ik dan op terugvallen? Ik heb beperkte ruimte voor opslag en plan graag voor lange termijn en zo goedkoop mogelijk. Het aanschaffen van gasflessen/ en van bijv. nrg5 noodrantsoen zie ik daarom niet als een optie, misschien voor korte termijn, maar niet om bijv. 2-3 jaar vooruit te kunnen. Graag hoor ik van mensen die hiermee wat meer ervaring hebben...
  1 punt
 9. Druk weekend voor de boeg.... #lijstje Tot maandag...of misschien zondagmiddag 🌞 (Waarschijnlijk ook geen tijd voor privébericht...sorry!)
  1 punt
 10. ⚠️ Dat emoties hoog oplopen over deze ontwikkelingen begrijp ik maar al te goed. Toch wil ik hier nu, na overleg met @Paraatpaal, toevoegen dat oproepen tot geweld, opstand, revolutie of wat dan ook onder de wettelijke noemer "opruiing" valt, hier op het forum *niet* is toegestaan. Ook niet in privébericht! Het is niet toegestaan je hiervoor via dit forum te organiseren ⛔
  1 punt
 11. Er zijn in het verleden wel degelijk dergelijke acties geweest om iets op te starten. In de praktijk blijkt dat toch heel lastig te zijn. Er komt zoveel meer bij kijken namelijk. We hebben ook het onderdeel communitie initiatieven, echter moet je eerst aan een aantal voorwaarden voldoen voordat je daar toegang toe krijgt. Het is voornamelijk lastig om een groep mensen te vinden die over de essentiële dingen hetzelfde denkt. En dan gaat het om praktische zaken zoals financiëring, bijdrage, vormgeving etc.
  1 punt
 12. Heb dat Franse linkje in het Nederlands kunnen lezen (zat een knopje voor bovenaan 👍) en... hou je vast.... https://www-senat-fr.translate.goog/rap/r20-673/r20-6738.html?_x_tr_sch=http&_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=nl&_x_tr_hl=en&_x_tr_pto=ajax,nv,elem - ze spelen met het idee "meer compromiterende informatie" tegen iemand te gebruiken (dus waarschijnlijk zeg (?porno) (surf) gedrag of (bloot) foto's of b.v. bezoek aan een sexclub, minnaar of...of..... naja erg privé informatie die ze van je telefoon kunnen plukken om je zo te dwingen je aan de regels te houden - ze spelen met het idee de letterlijke *kosten* op individueel niveau te gaan verhalen: dus per keer dat je je huis! verlaat komt er een toeslag op je verzekering 'omdat je bewust het risico neemt ziektekosten te veroorzaken' én per geval wordt de hoogte daarvan bepaald door het tijdstip (spits) , de lokatie (centrum of niet) en reden (tandarts oid of nachtclub) - bezoek tracing: bezoek aan kwetsbaren krijgt hogere toeslag of boete - uitgaven worden real time gemonitord: koop je iets van medische aard dat een infectie zou kunnen betekenen krijg je bezoek* - genetische data en AI bepalen behandeling waarbij medische team via lokatie tracking je meteen kunnen behandelen
  1 punt
×
×
 • Nieuwe aanmaken...