Ga naar inhoud
GENEGEERD

Stoofschotels voor de Weckpot (Semoor Daging)


FincaInSpanje
 Share

Recommended Posts

Benodigdheden:

 

700 gram Sukade lappen in blokjes van 5 bij 5 cm

3 stuks uien

2 teentjes knoflook

1 half stukje van een bouillonblok

2 eetlepels roomboter om te bakken

2 theelepels witte peper

snufje vetsin poeder (smaakversterker)

zout naar smaak

Kecap Manis naar smaak (zoete toevoegen tot het lekker bruin is)

 

Kook de sukade in heet water totdat deze bijna zacht is.

Uien en knoflook eerst grof malen en bakken in de roomboter totdat deze geel\bruin is (goed roeren).

Vlees met ongeveer 1 liter water toevoegen.

Half blokje bouillon, witte peper, snufje vetsin, zout en kecap manis toevoegen en bakken totdat het lekker bruin van kleur is.

Daarna vlees laten sudderen totdat het gaar is. Er moet bij dit gerecht wat vocht (jus) in de pan blijven staan, dus niet droogkoken.

 

Let op dat je het vlees wat minder laat doorsudderen, omdat deze tijdens het inmaken nog gekookt wordt en tijdens het opwarmen.:)

 

Eet smakelijk.

Link naar reactie
Share on other sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...