Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

zondag tot vrijdag weekje de bossen in��


Recommended Posts

Eindelijk na een jaartje wachten.. Terug de bossen in . Ik vind dit(persoonlijk) een hoofdonderdeel van preppen . Ik wil de kunst onder de knie krijgen . Voor volgend jaar zelf met Men rugzak voor een maand door zweden te trekken en overleven van de natuur. Het erge van al is als ik dit tegen mijn vrienden zeg dan lachen ze je uit... Lijken we allemaal zo luxe beesten te zijn die niet meer kunnen genieten van die kleine wonderen die de natuur voor ons in petto heeft achter een klein hoekje achter de boom onder een rots in de rivier .. Vind het daarom waauw dat er nog mensen zijn die zo voelen denke grtz

Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Mijn familie en vrienden weten niet anders dan dat ik ieder jaar op avontuur ga. :cool:

(Aan de andere kant: ik ben gescheiden, dus heb met weinig mensen rekening te houden) ;)

 

Afgelopen zomer ben ik naar Zweden geweest en het is een prachtig land, alleen begon het op een gegeven moment eentonig te worden, al die bossen.

 

Groeten,

 

QF

Link to post
Share on other sites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...