Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Recommended Posts

Ik heb een paar mooie stukken hout liggen maar een stuk taxus heeft deze vorm ( .

Maar voordat ik eraan ga beginnen vraag ik met af welke kant ik hem op wil laten buigen, in de boog vorm die hij al heeft of ga ik

hem de andere kant op buigen zodat hij meer snap back krijgt.

Wat denken jullie?

 

(deze vraag staat ook bij een bogen groep maar daar nog geen antwoord en misschien is dit ook meer een bushcraft vraag)

Link to post
Share on other sites
  • 8 months later...
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Uiteindelijk maar geprobeerd. Mijn idee was om er een longbow van te maken. Toen ik de boog min of meer recht had is hij gebroken tijdens het buigen. wel een hoop van geleerd en voornamelijk dat de boog zijn oorsprongelijke buiging wilde behouden en dus eigenlijk wilde draaien in mn hand

Link to post
Share on other sites
  • 4 months later...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...