Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Recommended Posts

Ik heb een paar mooie stukken hout liggen maar een stuk taxus heeft deze vorm ( .

Maar voordat ik eraan ga beginnen vraag ik met af welke kant ik hem op wil laten buigen, in de boog vorm die hij al heeft of ga ik

hem de andere kant op buigen zodat hij meer snap back krijgt.

Wat denken jullie?

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Hey John.

Ligt er ook aan hoe je stuk hout is.

Als ik een boog maak......Stel je nu even een cirkel voor snij ik die in vieren. Dus dat je vier kwarten hebt zeg maar en dan buig ik altijd van de hart van de stam naar de bast toe.

Beetje vage uitleg misschien hoop dat je begrijpt wat ik bedoel

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...