Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Weleens een boog gemaakt?


Recommended Posts

Er zijn vele soorten bogen en vele matriale die je kunt kiezen om een boog te maken. Je kunt kant en klare pakketten bestellen om je eigen longbow te maken, of zelf hout uitzoeken en laten drogen (lang proces maar geeft erg veel voldoening) De boog die ik van een pakket heb gemaakt op me 16de heb ik nog steeds en schiet nog erg goed.

 

Heb ook pvc bogen gemaakt gewoon om het te proberen en ze schieten verbazing wekkend zuiver.

 

houtenboog: http://tbows.nl/zelf-bogen-maken/

 

pvc bogen bron youtube:

)(
)(
Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Ik ben begonnen aan mijn 5de boog. Van de eerste 4 heb ik er nog 3. Mijn eerste was een survival boog gemaakt uit een eiken tak. Ik vond dit zo leuk dat ik meer bogen ben gaan maken maar dan uit de stam ipv takken. De boog die ik nu maak is voor mijn oudste zoon.

Link to post
Share on other sites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...