Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Houten, aluminuim of carbon pijlen


Recommended Posts

  • 2 weeks later...
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Ik ben echt nog een beginneling met pijlen maar ben me wel aan het verdiepen. Ik heb een paar zelfgemaakte houten pijlen geschoten en die bevielen me goed. Al mijn alu pijlen zijn inmiddels krom omdat ik wel eens wat hards raak. Mijn carbon pijlen lijken steviger te zijn. Maar ik zou ze eigenlijk alle 3 tegelijk tijd moeten testen op zuiverheid en afstand.

 

Ik ben er inmiddels wel uit dat ik met mijn barebone boog met veren moet schieten en niet met vinnen omdat die mijn boog raken en niet meegeven.

Link to post
Share on other sites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...