Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Heb je eigen targets(blazoenen)


Recommended Posts

Woon nu zins een paar maanden op mijn BOL en heb hier een eigen schietbaan gemaakt met 5 blazoenen ,op verschillende afstanden 10mtr,18mtr,25mtr,30mtr en 45 mtr. Het zit ook in de planning om 3d doelen nog te gaan plaatsten.

 

hoor graag hoe jullie het doen als je niet meer bij een vereniging zit

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Ik zit niet bij een vereniging maar schiet hier een daar op een voetbal veldje. De laatste tijd op korte afstand in de tuin. Ik gebruik een oude 20 liter soort jerrycan die ik gevuld heb met een klamboe. Maar ik zag gisteren deze

dus ik denk dat ik maar zo iets ga maken.
Link to post
Share on other sites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...