Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Wat is het meest nutteloze artikel dat Singer ooit geproduceerd heeft?


Recommended Posts

Dat zijn de velletjes met gratis reparatie coupons die vroeger bij de Singers zaten. Helaas heb ik die nog niet te pakken kunnen krijgen, ik ken ze alleen van internet. Het opvallende is, dat er zelden of nooit een coupon van afgeknipt is, want oude Singers gaan nooit stuk. Ik denk dat velen die coupons daarom ook maar weggegooid hebben.

 

http://singers-and-featherweights.blogspot.nl/2013/07/de-kwaliteit-van-singer.html

Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...